maanantai 4. kesäkuuta 2012

13. Hilma tuli "kotiin"

melkein kotiin, harmikseni en keskimäellä asu: D.

aarrearkku, tosin tässä en ollu vielä kerinny järjestellä sitä niin siitstiks kun se nyt on!
Aamulla tosiaan kuuden  aikaan herätys ja n. puoli 8 oltiin jo ajamassa joutsaan. Otettiin tallilta vaan kuljetussuojat matkaan kun omia ei keretty vielä ostaa.
No perillä katoin sitten kaviot ja pyyhkäsin vähän, otettiin ne varusteet mitä otettiin auton kyytiin, hilma sit meni autoon ihan ok, vähän hitaasti mutta varmasti: D.

meijän tavarakasat.
matka suju tosi hyvin, paitsi päitset oli vähän huonosti perillä päässä... ehkä vähän turhan löysät tai jotain?
vaihdoinkin sitten myöhemmin noi ruskeet.
ja musta tuntu takasin tulo matkalla, että kuolen. just oli istunu pari tuntia sinne ja sitten vielä sama takaisin... kopin kanssa kun ei saa ihan niin kovaa huristella + en ollut syönyt enkä ehkä nukkunutkaan ihann tarpeeks asiallisesti niin alko päähän koskemaan ja tuli vieläpä oksettava olo. paha olo lähti kuitenkin äitin leivän puolikkaalla: D... päänsärky ei.

kun tultiin sitten vihdoin kuluttavan matkan jälkeen perille, niin alkoi juuri sopivasti satamaan.
Talutin vähän hilmaa siinä pihassa, se vaan oli yhtä pöhinää ja säpsyili, jänskätti aika paljon!
sit vein sen tarhaan mihin äiti oliki jo laittanu heinää.
siellä se vielä pöllöili, mut sit menin ite laittamaan sen, ja omiani kamoja vintille vähän järjestykseen ja äiti kävi sillä välin laittamassa sille päiväkaurat.

äiti kävi aabceellä ostamassa ruokaa meillekki! <3
kävin moikkaamassa myös innaa ja annia, Inna on vaan niiiiiiiin söpö!
Annettiin sitten sen olla jonkin aikaa siellä tarhassa ja alko pikku hiljaa rauhottua vähäsen, auteltiin sillä välin tuntilisia ja tehtiin muuta tallissa.
Mut otettiin se sit jonkin ajan päästä sisälle ja äiti päätti laittaa sen Carlan karsinaan astan viereen, ensin 2 kiimassa olevaa tammaa ei vaikuttanut kovin hyvältä vaihtoehdolta, mutta ehkä 7 min päästä ne olikin jo kavereita: D.

se oli sittenkin ihan kiva kaveri: )
Sit kun hilma oli rauhottunu siinä karsinassakin niin menin vähän harjailemaan sitä ja nipsasin ainakin puolet pois sen harjasta, ja se on vieläkin melko pitkä. Mut siellä pimeessä nurkassa ei oikein nähny niin jatkoin sitten käytävällä, ja tammahan maltto olla ihan hyvin.

mitä sä teeet? 
Mutta sitten äiti käski mun lopettaa ku meni olevinaan niin kauvan siinä, niin jäi kyllä vielä ihan kesken eräseks se harja, mut annan sen olla vielä ainakin alkuun tollasena vähän pitempänä millanen se noissa lopuissa kuvissa on, siistin sitä sitten vaan muuten vielä huomenna... kattoo sitten myöhemmin fiiliksenkin mukaan että leikataanko sitä vielä lyhyemmäksi vai mikä on sellanen ok mitta.

Vietiin se sitten siitä vielä vihreelle, missä se saikin ihmetellä loppu päivän, ja sit käytiin välissä kotona, ja tultiin vielä auttamaan evaa tekemään iltatalli ja hilma jäikin sitten sinne laitumelle yöksi.
annnaaa namiaaa!
ps.tollasen kampauksen saa kun on sateella välillä ilman huppua ja välillä huppu päässä.

käytiin tsiigailee hilman kanssa vähän tota laidunta.
iltaruoka... muu uppos hyvin mut leivät visko menemään: D!

linssilude.

ponitki kävi moikkaamassa ohi kulku matkallaan: )! Rambo tais ihastua.
reaktio, kun neljä ponia meni ohi:D.

 tästä tuli nyt aika pitkä postaus, kun ei tehty mitään erikoista mut nii: D... saattepa tietää sitten edes hieman tarkemmin. Huomenna sitä pitäis vissiin sit tunnille jo.. no, siitä lisää sitten!

3 kommenttia:

  1. Hehee kiva postaus :) toivottavasti huomenna lisää postauksia :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, joo yritän mahdollisimman useesti postailla: ).

      Poista