lauantai 16. kesäkuuta 2012

18. Ilman satulaa humputtelua, tai sittenkin ehkä ratsastusta?

lönköttelyä.
En ole tällä viikolla oikein postaillut, kun en kuvattomia postauksiakaan halunnut tehdä. Eikä sitten myöskään ole ollut hirveästi aikaa.

kuitenkin oon menny suurimman osan viikosta ihan ohjatuilla este, ja yhdellä periaatteessa koulutunnilla. estekoulutuntihan se oli mutta tosi koulupainotteinen! ja hyvä niin: ).

no ei niistä sen enempää, mitään kummempaa ei oo kuitenkaan sattunut tällä viikolla.
Tänään kuitenkin aattelin mennä ilman satulaa: DD.
Tää valinta kuitenkin osaittautui ihan hyväksi, koska hilmalla on melko isot liikeet niin jouduin oikeesti puristamaan itteni kiinni ja ratsastamaan..
enkä päässytkään vain humputtelemaan!

uskalsin sitten myös pari kertaa tulla sellasen 3 esteen jumppasarjan, missä oli molemmat välit semmonen melko lyhyt 1 askel, sen jälkeen ku olin vähän alle laukkaillu jja menny muutamaa puomia, niin alko tulee varmempi olo siinä laukassa: ). Jätin siihen muutamaan kertaan sen hyppäämisen, ja päätin että seuraavan kerran enemmän, kun molemmille jäi hyvä mieli.

Sitten emilia kävi kanssa selässä ja loppuverkkasi ja samalla vähän kokeili hilmaa, ja heti ilman satulaa: DD.. no eihän siinä mitään ku selässä pysyi!

Aikasemmin päivällä käytiin myös ratsastamassa ja viemässä autolla heppoja laitumille muutaman kilsan päähän, ja ratsastin sitten rillan sinne: ).


alussa oli taas vähä jännää 










kääntymisvaikeuksia vai kääntymisvaikeuksia:DD?











5 kommenttia:

  1. hyppäät sää joka päivä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anonyymi, kato edellisiä postauksia nii löydät vastauksen :D

      Poista
    2. en, tää viikko vaan ollut tosi estepainotteinen.. koska tallin tuntisuunnitelmassa ei ollut millekkään tunnille koulua, kaikissa ryhmissä hypättiin joka tunnilla, olisin halunnut mennä tän loppuviikon koulua, kun torstainakin oli sitten pieneen pommiin nukkumisen jälkeen pakko mennä tunnille, muuten en olis pystynyt ratsasstamaan ollenkaan ja se taas ei ole hevoselle hyvä. perjantaina kuitenkin oli periaatteessa ihan kokonaan koulutunti, hypättiin enintään 5 kavalettikorkuista estettä ja nekin harjoitukset keskitty enemmän niihin koulujuttuihin: ), ilman satulaa hyppäsin vaan 2 kertaa tuon sarjan ja muuten menin koulua.

      ja eihän siinä sinällään mitään, hevonen on vielä elossa; ). samoin kaikki tuntihepat jotka ovat hypänneet viikon jokaisena päivänä...

      mutta pääponttina se että en todellakaan itse halua hypätä enintään kun sen 2-3 kertaa viikossa , eli en hyppää joka päivä.

      Poista
    3. pakko puuttua tähän mutta ei se oo haitaks vaikka meniskin vähän useemmin just kavaleteilla ym, jolloin hevonen vaan periaatteessa joutuu miettimään vähän enemmän mihin jalkansa pistää:D Täällä ollessa varsinkin huomaa että melkein jokainen joka menee sileellä niin tulee ainakin muutaman kerran kavaletteja ja tekee just laukanvaihtoja ym.

      Poista
  2. ihanan pitkän vastauksen oot kirjottanu:D

    VastaaPoista