lauantai 23. kesäkuuta 2012

22. Jumping

Vähän muutakin, siis eilen perjantaina Noora Sapattinen kävi vähän ratsastelemassa hilmalla. On vähän taitavampi koulukuski kun minä: D.

siitä nyt en osaa kertoo sen enempää, mutta muutaman  kuvan vooin teille laittaa: ), ja sit kävin ite vielä selässä kun sapa halus kertoo jotain neuvoja ja nähä vähän että miten minä meen. Ja sit mulla olikin taas tosi asiallinen varustautuminen ja yli iso kypärä joka valu silmille !

ihana kantapää

Sitten tänään meni varmaan puol tuntia ennenkun rupesin hyppäämään, oli tuulinen keli ja hilmalla virtaa...
joten kesti jonkun aikaa ennen kun sen sai suunnilleen rentoutumaan ja kuuntelemaan mitä siltä pyytää.

Verkkahyppyjä otin yhdelle risktikolle muutamaan kertaan ja sitten laitettiin siihen takapuomi niin siitä tuli sellanen aika pien ristikko-okseri.

tulin sitten innareita kerran kaks suuntaansa tollasina puolikkaina esteinä, ja sitten rupesin tulemaan vasemmalta innareita niin, että este nousi loppua kohti, innareita oli siis 5 peräkkäin toisella pitkällä sivulla.

Hilma hyppäs tosi hyvin ja ihan innoissaan niitä innareita! tulin sen jonkun kolme kertaa nousevana ja sitten veera ja äiti vaihto ne nousemaan toiseen suuntaan. Hilma tuntui hetken kävelyn jälkeen tosi löysältä, niin otin laukkaa vähän ympyrällä ja sitten tulin niin, että hyppäsin ensin okserin ja jatkoin sieltä innareille. Sit se tuntu edelleen tosi löysälle sinne okserille, niin pyysin nostamaan sitä ristikkoo siinä eessä, ja äiti nosti sitten sitä estettäkin vähän, ja se oli sit n. 80 cm. Tuo esteen nostaminen sitten vähän auttokin koska hilma terävöitty vähän. Tulin vielä muutaman kerran niin että jatkoin okserilta innareille, ja sitten kun innarit oli tullu jonkun 3 kertaa hyvin, niin tulin sitten vielä kai jonkun 2 hyppyä sille pelkälle okserille kun halusin siihen sellasen rennomman paikan, ku tuntu että tulee kokoajan tosi pohjaan. Sillä toisella kerralla tulikin sit sellanen hyvä hyppy niin lopetin siihen ja veera hyppäs vielä muutamat hypyt kanssa.

"kato tuol puskassa on pieni vihree possu! "

ps. ihana ku ne saappaat meni just nyt rikki ku maanantaina pitäs lähtee leirille... no onneks saan evalta saappaita lainaan: ).

5 kommenttia:

 1. Harmi tuo saapas.. Mut minne meet leirille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon jo alkanu tottua tähän.. aina menee rikki just sillon ku ei pitäs mennä!
   Nerkoon ratsastuskoululle: )

   Poista
 2. Meetkö sä serkkupoikas kanssa leirille :D (siis veeran)?

  VastaaPoista
 3. hyi häpeän istuntaani >:

  VastaaPoista