lauantai 9. kesäkuuta 2012

16. Uusi ulkoasu: )!

Vihdoin jotain vähän kesäisempää!
ne jotka uskaltaa, jaksaa ja viitsii, niin kommentoikaa ihmeessä: )! loput, äänestäkää kyselyyn.
teidän mielipiteet on tärkeitä; ).

Oli tosi kiva saada jonkun toisen tekemä banneri, ja vieläpä noinkin hieno! Kaikki kunnia siitä Veeralle, joka sen teki: ).

Muun värimaailman ja blogin tekstit yms, halusin pitää suurinpiirtein samana, koska tykästyin niihin itse.

Lisäsin myös tuonne sivupalkkiin vähän lisää tavaraa elävöittämään tätä blogia vielä lisää, omasta mielestäni on tosi tylsän näköistä jos siellä on vaan esimerkiksi lukijat, blogiarkisto ja joskus joku kysely.

Muokkasin myös hieman hilman ja minun sivuja, tuonne omilleni oli vielä tarkoitus lisätä vielä jotain heppakuvia, muista kuin hilmasta, muuten sekin aikalailla valmis.

Ainiin, ja kivaan tahtiin tuo lukijamäärä ruvennut jo kasvamaan! ::)

Mutta kertokaahan mielipiteitänne!

5 kommenttia:

  1. Heiii en tiedä et oonko jo sulle infonnu mutta mun blogin osoite on muuttunu, uusi on http://livingwithsonja.blogspot.com:)

    VastaaPoista
  2. mun silmään ei toi banneri hilveesti miellytä ku noi kuvat on noin pieniä:D ja ku siinä on kaks tosi samanlaista kuvaa. ite tykkään semmosista joissa on esim. 3 isompaa kuvaa, vaikkka koulu, este ja pääkuva:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos palautteesta: )! huomasin itekki ton, että vähän hölmön näkönen sinäänsä kun edestäpäin otettu ravikuva ja käyntikuva rajattu noin samalla tavalla, itse tuskin olisin edes laittanut kun jomman kumman, mut pistetään mieleen seuraavaa banneria varten: ).

      Poista
  3. oon kuunnellu samaa piisiä varmaa tunnin! tää on nii ihana

    VastaaPoista