tiistai 19. kesäkuuta 2012

19. Päivittelyä

tää viikko on alkanu melko lepposissa tunnelmissa. Maanantaina ratsastin kyllä ihan kunnolla koulua, ja menin molempiin suutniin sellasta 3 ravipuomia ja sitten laukassa työskentelin lähinnä pääty-ympyrällä mennen yhtä puomia molempiin suuntiin.
Kokeiltiin "uusia" suitsia kun pitäis olla jotkut varasuitset jos nuo yhet sattus menis rikki, ja ajattelin kokeilla noita nyt estesuitsiksi, ja sitten ne toiset olis lähinnä koulusuitsiksi: ).
Toimi kyllä tosi hyvin, ehkä jopa paremmin? tai sitten mä vaan ratsastin normaalia keskittyneemmin / paremmin.

muutaman tunnin päästä oli sellanne  minnan hierontakurrsi missä hilma oli sitten demo hevosena, ja pääsi minnan käsittelyyn heti, niin että kaikki katto vierestä kun minna näytti käytännössä miten eri lihakisa kannattaa hieroa. Minna siis hieroi vasemman puolen hevosesta ja sitten ne "kurssilaiset" saivat hieroa toisen puolen + 2 muuta hevosta.

Hilma käyttäytyi tosi asiallisesti siihen nähden ettei se ole ehkä koskaan ollut hieronnassa ja liskäksi siinä oli jonkun verran yleisöä ja ihan  vieraita ihmisiä!

Tänään sitten oli kevyttä liikutusta, joten juoksutin hetken. En tiedä onko hilmalla ollut tollaisia sivuohjia, mutta ainakin ne oli aika jännä juttu: D..
siinä ravissa kuitenkin sitten lopulta tomi hyvin kun ei välittänyt niistä vaan keskittyi siihen ravaamiseen.
Laukka oli sitten niin hauskaa että hevonen ei kyllä kulkenut millään tavalla oikeinpäin:D.

Huomenna sitten varmaan pientä ratatreeniä.

putsattiin ja rasvattiin kaikki tuntiheppojen suitset tänään : )

vaihdettiin myös puhtaita huopia satuloihin ja pestiin myös kaikki tuntiheppojen satulat

ja siivottiin vähän hyllyjä yms!



toista villitti!



::::: D




annoin ravata pari kierrosta ilman sivareita viel loppuun...

... ja sitten käytiin loppulenkillä: D
ps. tallipäivä-videopostausta odotettavissa tältä viikolta kun mulla on avustaja :D, voisin myös mahdollisesti tehdä sen varustepostauksenkin nyt jos haluatte:)?

3 kommenttia: