keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

20. EstetreeniäMoi! tänään siis hyppäsin rataa, ja tuossa yläpuolella teille epätoivoinen ratapiirrustukseni: D.

1. ravipuomit ja pieni pysty
2. pieni rengaspysty (vihreä ympyrä kukkula: D)
3. kolme koivupuomia ravipuomeina.
4. ja 8. lainelankku jossa vesimatto alla
5. kapea este (menin pelkästään puomina)
6. vihreä pysty
7. laatikko okseri

Alkuverkan jälkeen tulin siis tuota ykköstä, ja muutaman kerran jälkeen jatkoin siitä laukassa kukkulalle. Kun  se oli ok, tulin tuota vihreää linjaa, ja veden molemmista suunnista kerran.

Sitten hyppäsin radan pienillä esteillä, 40-60cm. Rata oli ihan ok, kukkulan jälkeen meinasi tulla kiire pudottaa tahti ja kääntää ravipuomeille, ja ihan joka kohtaan ei tullut täydellinen paikka.

Sitten nostettin muita esteitä, paitsi 2 ekaa. 4 ja 8 este oli ehkä siinä vaiheessakin vain joku 60-70`cm?  kutos este ehkä just ja just sen 60: D, ja sitten 7 oli n 85cm, mutta vieläkin aika kapea pyysin kyllä äitiä leventämään sitä vähän, se näköjään olikin sitten aika vähän. hyppäsin kerran tai kaksi 6 väärästä suunnasta ja sitten tulin linjan kerran ja lähdin radalle.

tokalla radalla 1 ja 2 esteet ei mitenkään super, eikä myöskään kolmonen. 4 esteeltä loppua kohti paikat oli aika hyvät ja 3 viimeisestä esteestä (linja ja vesi) jäi kyllä hyvä fiilis, paikat kävi jne: )!  (noilta kolmelta viimeiseltä esteeltä vaan ei juuri tainnut olla kuvia, kun oli sellaset huonot ylösnousukuvat, etten halunnut laittaa.

ravasin sitten vielä loppuverkat ja lopetin siihen.haha: D....

hyihyi hyi mikä istunta ! ;s


 eikös ollut aika pieni esteen leventäminen:D?

jotenkinn hirveen poenen näkönen tuo este viäläki?

istunta o.o

huomenna kuvataan todennäköisemmin videopostaus, ja perjantaina sapa ratsastaa hilmalla. Kuvataan varustepostausta siihen väliin kun keretään! onneksi vielä viikonloppukin aikaa: ).

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä oikein näpsäkän näkönen hevonen, sinu kätees soppii :)

  Pitääkö muuten Keskimäellä Tuomas ja Eva tunteja vai mitenkäs se menee? Kun tästä reissun jälkeen on taas bäck in busines niin vois varailla viimein tunnin sinne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, se on : ).

   molemmat, riippuu vähän: D. Tällä viikolla hepoilla on loma, mutta ens viikolla ainakin on normaalisti tunnit niinkun ne on ollut kokoajan aikasemminkin, ja siitä eteenpäin en oo ihan varma? kannattaa soitella varmaan tuomakselle, on ehkä vähän viisaampi näissä: D.

   Poista
 2. diudiu matkani on menossa diudiu

  VastaaPoista