keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

154. Killerin kansalliset ja Kimmon iltakisat

voivoi, miten tää blogiin kirjottaminen voiki olla näin kauheen vaikeeta? Nyt sain taaas jonkun ihme inspiraation, mutta kestääkö se sitten edes huomiseen?

Kauheet aikavälit ja sekava postausjärjestys täältä tullaan, mutta yritän nyt päivitellä edes jotenkin postaamatta jääneitäkin juttuja, vielä näin (aika paljonkin) jälkikäteen.

Killerin kisoista kerroinkin jo jotain aikaisemmassa kuulumispostauksessa, 100cm rata ei latautunut kunnolla joten leikkasin sen kokonaan pois tuosta videon alusta youtuben omalla videon editointi jutulla, eikä sitä ole tullut sitten ladattua erikseen. (lue ettei ole vaan huvittanut muistella 16vp rataa). Killeriltä löysin joitain tosi hyviä kuviakin meistä, mutta ei ole tullut vieläkään niitä ostettua :(, joten pärjäillään näillä.
Kuvansista ehkä hieman isompi kuvasaldo ja lisäks molempien luokkien ratavideot. Metrin rata oli kyllä yhtä tuskaa ja siltä se hyvin pitkälti näyttääkin.. Tuntu, että Hilman laukka vaan hyyty ja hyyty jokaista estettä kohti ja osittain tämän takia jo heti ykköseste alas. Verkassa se oli tuntunut oikein hyvältä ratsastaa, mutta radalla se muuttui tosi tahmeaksi eikä hyvää tempoa tullut missään vaiheessa rataa ja 2 puomia alashan sieltä tulikin..
 Seuraavaan luokkaan en ottanut paljoo verkkaa, mutta pyrin vielä verkatessa ratsastamaan kunnolla takapään alle ja laukan pyöriväks ja hyväks. Hyppyjä en ottanut montaa, mutta ne hypyt mitä otin oli ihan okei ja ne verkkaesteet, tai lähinnä okseri, näytti sillä melkein tyhjällä kentällä niin jäätävän isolta, että hyvä että uskalsin hypätä sitä :'D!
Itse rata meni 110cm paljon paljon paremmin kuin edellinen! 4vp sieltäkin tuli yhdestä tiputuksesta (koska arvioin linjan vähän väärin), mutta muuten tempo oli jo paljon parempi.. ehdin jo miettiä, että jos meno on samallaista kun edellisellä radalla niin me ei päästä enää niistä oksereista sillä vauhdilla edes yli. Banketilla hilma pääsi tosin hieman yllättämään, se lyllersi sen päälle niin vaivalloisesti, että en osannut odottaa minkäänlaista alashyppyä, joten meinasin jäädä kyydistä jo siinä.. seuraavalle linjalle kaarre oli aika tiukka joten pienen halitauvon jälkeen en kerennyt saada edes toista jalustinta jalkaan, mutta hyvin meni pari estettä onneksi ilmankin, vaikka kerkesin kyllä miettiä että mitenkä tässä käy. Vielä viimeiselle esteelle piti taas lähteä tuuppaamaan, mutta onneksi heppa oli fiksu, eikä lähtenyt mukaan mun tyhmyyksiin tälläkertaa vaan pelasti sillä esteellä tilanteen itse.
seuraavat kolme kuvaa c. Aino Huupponen/Aiino.kuvat.fi
IMG_9087

IMG_9088
nautin siitä miten vanhukselle voinkaan näyttää..
IMG_9090

tässä mulla ei ollut toisella puolella jalustinta jalassa:D..
pupujussi!

ei mitään lisättävää..
tuli halipula kesken radan


2 kommenttia:

  1. jäät hyppyjen alastuloissa välillä vähän jälkeen mutta muuten meette tosi hienosti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilma tekee välillä tosi isoja ja pyöreitä hyppyjä varsinkin oksereille, ja niihin on ollu mulla tottuttelemista aika pitkään enkä vieläkään aina pysy niissä kovin hyvin mukana (viime kuvansin kisoissahan tipuin tämän takia..) Mut ei mun mielestä noissa videoilla kyllä näkynyt mitään ihmeellistä, paitsi tossa Kuvansin 110 noi esteet banketista lähtien ei ollut enää mitään kovin priimaa suoritumista multa tosiaankaan :D.. Mutta kiitos :)

      Poista