keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

155. Poni postaus

Vähän päivittelyä nyt myös ponin kanssa touhuilusta:)! Kuvia en ole kauheasti saanut, kun kelitkin ollu vähän semmosia, ettei kauheesti kehtaa ees pyytää ketään räpsäsee kuvia, mutta tässä nyt parilta päivältä edes.
Edistystä on tapahtunu jo hirveesti tässä parin viikon aikana, mitä oon Camia liikutellu.

Tässä 2. päivä Camin selässä
IMG_7343 IMG_7348 IMG_7369 IMG_7401 IMG_7422 IMG_7434 IMG_7470

Ja sen jälkeen ei olekkaan kuvia tullut, paitsi eilen äiti kuvas hyppyjä. Kuitenkin, Camihan on hieman vino ja ekan kerran kun kiipesin selkään sillä oli vissiin vähän jumissakin paikat, kun oli ollut jonkun viikon vain laitumella. Nyt kuitenkin toisinaan poni tuntuu melko suoraltakin ja taipuu oikein nätisti useimmiten vähän jäykempäänkin suuntaan, varsinkin kun vertaa siihen mitä se vielä oikeastaan 2 ekalla kerralla oli. Puri kuolaimeen ja painoi vain kättä vasten vaikeampaan suuntaan. Nyt pystytään taivuttamaan kumpaankin suuntaan, vaikkakin takapää olisi joskus kiva jättää vähän käyttämättä Camin mielestä!

Laukan, ja etenkin laukannostojen kanssa meillä on ollut jonkin verran erimielisyyksiä, mutta nekin alkaa kääntyä mun voitoks pikkuhiljaa. Eilen tosiaan tuli parhaat laukannostot mitä on aikaan tähän mennessä saatu, ja laukkankin saatiin jo kokoamisastetta oikeasti, eikä vaan laukattu pitkänä pötkönä vähän miten sattuu. Ekat hypytkin oli sellasia, et rynnättiin estelle ja esteen jälkeen poni veti pään alas ja välillä jopa pukitti ennen estettä tai esteen jälkeen. Eilen saatiin sitten myös jotain järkeä lähestymisiin, ja sain ihan itse ratsastaa ne, niin ettei poni vaan rykäissyt jokaista estettä kohti.

Tosiaan, Cami on näyttänyt mulle myös kaikenlaisia temppuja, pukitellut yrittänyt karata pesupaikalta ja taluttaessa ja jopa yritti piehtaroida ratsastaessa.. Poni ja tamma isolla teellä, mitäpä muuta vois oottaakkaan kun joka päivä jotain uutta :D? Käytöskoulua meillä on siis ollut myös ohjelmassa mukana, mut jokainen ponin temppu on päätynyt kuitenkin mun työvoittoihin. En silti usko, että se on luovuttamassa vielä pitkään aikaan, nöyrempi siitä on kuitenkin tullut päivä päivältä. Mut toisaalta, kasvattaahan tää munkin arvostusta omaa kultasta tammaa kohtaan.. vaikka on kyllä ollut hirmu kivaa ponin kanssa, vaikka se onkin välillä pieni possu! :D Ja osaamista ponista todellakin löytyy, mutta huiputtaa työnteossa se osaa kanssa!

Mut jokapäivä on vaan askelia parempaan päin yhteistyössä!

Ja viimeisimpiä hyppykuvia 


2 kommenttia:

  1. Upean näköinen pari! Aiotko kisata tällä vai ratsutatko vain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Omistajan kanssa vähän semmosta puhuttiin,että vois vaikka johonkin kisoihin mennäkkin, mutta siis lähinnä vaan liikuttelen ja vähän reenailen tän kanssa nyt :) (en ihan ratsuttamisesta puhuis näillä mun taidoilla:D)

      Poista