lauantai 19. heinäkuuta 2014

160. Uusi ulkoasu ja kysymyspostausta?


Moi! Pyysin kaveriani Pinjaa tekemään mulle (taas) uutta banneria, kun se edellinen nopesti sutaistu alkoi vähän tympimään. Ulkoasu muuttelin jonkin verran, mutta edelleen ainakin omasta mielestäni aika simppeli. Voi olla, että teen tähän vielä joitain pieniä muutoksia, mutta nyt olen säätänyt tämän kanssa jo niin pitkään, että se jääköön jollekkin toiselle päivälle. Bannerista tulikin mun mielestä aika kiva, suurin osa kuvista on noita ihan uusimpia, joten ehkä vähän yksipuolisia näin jälkeenpäin ajateltuna? Mutta jospa me pystyttäs elämään tämän kanssa nyt jonkun aikaa :)!
Samalla päivittelin myös tuota kisakalenteri sivua hieman. Koska tämähän on aika kilpailu ja valmennuspainotteinen blogi, ajattelin laittaa linkit kisapostauksiin suoraan menneitten kisojen tuloksien perään. Ajatuksena se, että postauksia ei tarvitse lähteä etsimään blogista kauhealla vaivalla, jos kiinnostaa esimerkiksi tietää, miksi jostain luokasta on tullut hylky yms.

 Mä en oikeesti yhtään tajua, mistä mä tätä postaus intoo yhtäkkiä taas löysin. Kai se vanha, maahan pudonnut sattui taas löytymään? Hassua, koska viimaikoina mä oon ihan innoissani miettiny aina kun on saanut jotain kivoja kuvia yms, että jes, pääsee kirjottelemaan blogiin! 
 Ja siitä inspiroituneena voisin piitkästä aikaa tehdä kysymyspostauksen, jos te lukijat haluatte sellaisen?
Jos haluatte, niin heitelkää kysymyksiä tähän postaukeen, niin vastailen niihin sitten kun on tullut sopivasti :).
Kysyä saa mitä vaan, Hilmaan tai myös minuun liittyen. Pitäkää kuitenkiin järki päässä, kun kyselette, aivan älyttömiin en välttämättä vastaa, jos sellaisia nyt edes tulee!

Eli nyt vaan kaikki kyselemään :)!

13 kommenttia:

 1. Voitko tehä ton videolla?

  VastaaPoista
 2. tuo uus banneri on tosi kiva !:)

  VastaaPoista
 3. Toi ulkoasu on hieno! :)
  - Millon alotit kisaamisen Hilman kanssa?
  - Onko teille jäänyt mitään erityistä kisamuistoa?
  - Pystyisitkö ajattelemaan itseäsi raviohjastajana ? :D
  - Lempi ratsastusvaate merkki?
  - Lempi ratsastustavara merkki? :)

  VastaaPoista
 4. Tuntuuko ratsastus pakkopullalta vai tykkäätkö aina mennä tallille? Miksi valitsitte tallin jossa olette nyt? Tekeekö Hilma jotain hassua joskus? Tarhaako se yksin vai kaverin kanssa ja miksi? Tykkäätkö kisaamisesta? Onko Hilma nätisti trailerissa? Hilman parhaat puolet? Huonot puolet? Onko lukio ollut raskasta? Paljonko sulla menee aikaa läksyjen tekoon illalla? Onko sulla parasta ystävää? Mikä haluaisit olla vanhempana? Oletko tyytyväinen painoosi? Kui pitkä oot? Paljonko painat?

  VastaaPoista
 5. lempi heppa rotu? lempi ruoka? lempi ratsastus tehtävä? paras kuva ponyn kanssa? paras kuva hepan kanssa? ratsastus tasosi? hilman taso? mikä toi ponny on toi musta onko se oma? miks meet sillä ja kauan meet sillä vai onko se oma? poika ystävä? paras kuva itestäsi? onko sul kameraa? lempi kauppa? lempi julkkis? lempi laulaja? jos saat tavata julkkiksen nii kenet? lempi huopa? miks kisaat? mitä kisaat?

  VastaaPoista
 6. miks vaa hilmasta kuvii sun bannerissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tä on edelleen mun ja hilman blogi, jos mietit miksei Camista :D, en nimittäin ees tiiä vielä onko se vaan ihan täysin vieraileva tähtönen vai jatketaanko sen kanssa töitä pitempäänkin. Tai jos mietit, miksei vaikka jotain mun kuvia tms, niin mun mielestä ei kuulu välttämättä heppablogiin.

   Poista
 7. Voisitko kuvitella elämääsi ilman hevosta?
  Mitä harrastaisit, jos et ratsastas?
  Unelma-ammatti?
  Kuinka lukio sujuu hevosen ohella?

  VastaaPoista
 8. Mitä mieltä vanhempasi ovat heppaharrastuksesta? Osaavatko he ratsastaa? Lempi valmentaja?

  VastaaPoista