tiistai 15. heinäkuuta 2014

157. Toinen kisapäivä kuopion kansallisissa


Moi! Huh, mikä viikko takana. Hilmalle kyllä oikein kunnon tehotreeniä (samalla kyllä myös mulle). Sunnuntainakin kisat meni oikein mallikkaasti, hevosessa jo pientä uupumista havaittavissa, mutta mentiin silti vielä 2 luokkaa. Molempien verkat oli vaan 1 tai 2 hyppyä, vähän laukkaa ja enimmäkseen vaan ravailua lihaksia lämpimäksi. Molemmilla radoilla Hilma oli taas ihan super! Harmillisesti kuitenkin sit molemmissa luokissa vika este tippui.. onko mitään ärsyttävämpää? Hyvät ajatkin oli, joten oltais oltu sijoilla ilman tiputuksia ja 110 oltiinkin luokan viimeiseen ratsukkoon asti jopa sillä neljällä virhepisteellä kiinni sijoituksissa, kunnos se viimeinen ratsukko sitten tiputti meidät ensimmäisiksi ei sijottuneiksi. Mut ei voi mitään, kuuluu lajiin.. ja olen mä silti tyytyväinen näihin molempiin ratoihin, oikeastaan koko viikonlopun ratoihin ja koko viikkoon. Heppa on toiminut niin loistavasti ja jaksanut korvat hörössä hypätä vielä viimeisenkin startin, sille raskaan viikon jälkeen!

sunnuntailta en ole vielä kuvia löytänyt, joten nappasin muutaman videolta

tässä 100cm ratavideo (jossa oli ensin molemmat luokat, mut 110 elokuvatyökalu oli taas sössinyt tallennuksessa joten leikakkasin sen pois kokonaan ja latasin uudestaan)

ja tässä vielä 110cm ratad

Myös leiripostaus tulossa pian, kun sain nyt joitain videoita ja kuviakin sieltä: )

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Mulla olisi susta (enemmän tai vähemmän onnistuneita) kuvia molemmilta kisapäiviltä :) Jos haluat niitä niin laittele viestiä osoitteeseen siiri.jaaskelainen@wippies.fi :)

    -Siiri

    VastaaPoista