TiiaBlogin takana istuva henkilö siis.


Olen Tiia Koivuniemi, 1997 syntynyt (eli 19-vuotias) tyttö Itä-Suomesta. Tarkemmin asustelen  Hilman kanssa Kuopiossa. Valmistuin lukiosta keväällä 2017 ja tällä hetkellä pidän välivuotta ja olen töissä. Jatko opiskelemaan haluaisin kovasti yliopistoon biolääketiedettä, mutta aika näyttäköön mihin elämä lopulta vie!

Ratsastusta olen harrastanut n. 8-9 vuotiaasta asti, alkuun ratsastuskoulutunneilla siinä määrin, missä rahat riitti. Aloitin aikoinaan Heppahovissa, josta vaihdoin peikkometsään ja lopulta keskimäelle, minkä jälkeen Hilma siirtyi mulle ylläpitoon kesällä 2012 ja sittemmin myös omistukseen syksyllä 2012.

Ratsastuskouluhevosilla kisasin 80cm ja HeC-HeB luokissa seura ja aluetasolla ja muutamia kisoja vuokrahevosella, kuitenkin ratsastuskoulun ohella. Hilman kanssa aloitettiin 80-90cm luokista, joista ollaan tähän mennessä noustu kansalliselle 100-115cm tasolle. Hevoset on siis olleet isona osana elämääni, ja tulevat aivan varmasti olemaan vielä jatkossakin! 

Bloggaamisen aloitin puolestaan vuonna 2011, jolloin pidin luonnollisesti tuntiratsastajana blogia. Vanha blogini on itseasiassa vielä olemassa, ja luettavissa niinkin omaperäisen otsikon takana kuin It's my life. Hilmalle halusin tehdä aivan kokonaan oman blogin ja tämän perustinkin jo itseasiassa samana vuonna joulukuussa, kun ylläpitosuunnitelma Hilman kohdalla alkoi näyttää vihreää valoa. Bloggaamista olen siis harrastanut jo 6 vuotta, eikä tällekkään vielä loppua näy.

Maailman paras poni, Rilla keskimäellä

Muita harrastuksia mulla ei ole juurikaan ollut, eikä mulla oikeastaan olisi aikaakaan koulun lisäksi. Valokuvausta olen kuitenkin myös "harrastanut" säännöllisen epäsäännöllisesti. Aikoinaan mulla oli omat kuvasivut parisen vuotta, mutta sitten en viitsinyt siitä enää maksaa, kun harvemmin olen enää päässyt kuvaamaan, eikä nykyinen kuvauskalustokaan innosta oikein riittävästi siihen. Tulevaisuudessa aijon kuitenkin varmasti panostaa vielä parempiin kuvauskalustoihinkin, sen verran intohimoa kuvaamista kohtaan kuitenkin löytyy! 

Paljon muuta mun ajatusmaailmasta ja meistä Hilman kanssa yleensäkkin selviää varmasti itse blogiteksteihin tutustumalla, mutta jos haluat jotain muuta tietää niin kommenttiboksi alhaalla on sitä varten! Muussa tapauksessa muhun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tiiakoo@hotmail.com !

artsy puhelinkuva

4 kommenttia:

 1. Hui ku et näytä yhtään iteltäs tos ekassa kuvassa :) tai ainakin sen perusteella mitä oon suaa livenä nähny mut oot nätti :) terveisin talli stalkkeri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, no tolta mä suunnilleen ainakin yleensä näytän mut tallilla melkein aina hiukset kii :D.. mut kiitos!

   Poista
 2. Näytät tos ylemmässä kuvassa ihan Voitto Kotiin blogin kirjoittaja Tiialta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D, joskus joku muukin on sanonut mulle saman, mutta eri kuvasta! Joten voi olla että jotain samaa näköä :D? tosin ei omasta mielestäni näytetä kovinkaan paljon samalta

   Poista