keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

158. Iloinen poniratsukko

Päästään taas ponin kuulumisiin, jee! Camilla tosiaan oli nyt viimeviikko miettimislomaa, kun oltiin leirillä ja kisoissa hilman kanssa, niin varmaan sanomattakin selvää, etten mitenkään ponin selkään päässyt.
Camilla on ollut vähän satulaongelmia, pieni pyöreä ja säätön.. Joten olinkin jo pitkään halunnut testata miten se liikkuu ilman satulaa, kun se sen omakaan ei sille täydellisesti istu :/.. Maanantaina oli sitten sopiva päivä testata, kun oli niin kuuma, etten millään viitsinyt laittaa mitään pitkiä housuja (tai eteenkään ratsastushousuja) jalkaani.
Tuli kyllä niin ponityttö fiilis, ettei mitään rajaa :D. Mutta iloisia uutisia oli se, että poni liikkui hyvin. Ollaan nimittäin katsottu sen liikkumista hieman toispuoleiseksi, ettei se käytä oikeaa takajalkaa samoin kuin toista. Ponilla on vähän muutakin jumitusta lavassa ja kaulassa. Oli silti hyvä saada tietää, että edes osa syynä tähän on epäsopiva satula. Nyt siis onkin tiedossa varmaan paljon enemmän ilman satulaa menoa..
  Ja tiedättekö, musta on viimeiaikoina alkanut tuntua, että oon ehkä maailman onnellisin heppatyttö näitten kahen tamman kanssa touhuillessa:D! Molempien kanssa on vaa aina niin kivaa ja on ne vaan niin taitavia kumpikin <3

Ja nyt kuitenkin kuviin:

IMG_7948

IMG_7953

IMG_7972

IMG_7977

IMG_7979

IMG_7985

IMG_7998

IMG_8008

IMG_8029
Poni mullitti!
IMG_8031

IMG_8032
haha, mua oikeesti vähän pelotti et lennän kyyistä :D
IMG_8033
Hieno poni :)!

IMG_8036

IMG_8037
Halusin kylmää mehua.. :D

Tästä  videosta on vielä pakko sanoa muutamia juttuja! Ensinnäkin se, että oli tosi kuuma päivä ja parmoja ihan hirveesti, ja siks tuo pään ja varsinkin hännän jatkuva huiskiminen. Ja toisekseen, että  näin jälkeenpäin katsottuna, käsityöskentelyni tuossa laukkavideossa saattaa näyttää aivan kamalalta itse kenenkin silmään.. Tarkoituksenani ei kuitenkaan ollut mitenkään sahata tms. Yritin ajatella itseäni viisaammalta saamaani neuvoa, että oikeassa laukassa (joka on ponille jumitusten takia hankalampi kierros) sisäohja pois, että poni joutuis tasapainottamaan itse itsensä, mutta hah, tuo mun toteutus ei näytä videolla kovin järkevältä kun välillä kuitenkin käännän sisäohjasta, että pysyttäs kuitenkin ympyrällä ja muutenkin taisin olla ihan aivokuollut tuon ajan selässä kun yhtäkkiä alankin keräämään sitten molempia ohjia käteen, en tiedä itsekkään mitä teen. Toivottavasti kuitenkin tajusitte ajatuksen, kaikki laukkapätkät ei todellakaan näyttäneet tuolle, tuo oli vaan ainoa mikä oli videolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti