sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

153. Ihan uusia juttuja!


haha, miks oon aina se joka on kaikista epänormaalein kuvissa :''DD?
Heipssan! Tänään oli kunnon talleilupäivä, käytiin tallin porukalla raivaamassa kiviä maastoreiteiltä (kuvassa olevasta melko jyrkästä irtokiviä täynnä olevasta ylämäestä ja toiselta hiekkapohjaiselta laukkapätkäksi kaavaillulta suoralta). Sitä ennen oli tarkotus ratsastaa tai ainakin liikuttaa Hilma, mutta en kuitenkaan kerennyt, vielä sen jälkeenkin oli tarkoitus, mutta en edelleenkään päässyt oman hevoseni selkään asti tänään kun kellokin alkoi näyttää jo lopulta vähän liian suuria lukemia. 
Nimittäin kävi niin, että samalla tallilla majailevalla Cami ponilla ei ole tällähetkellä ketään liikuttajaa, joten ilmottauduin siihen hommaan, vaivaa ei kuitenkaan ole kun samalla tallillakin on:). Näillä näkymin ainakin kesän ajan ponin kanssa touhuilen, joten siitäkin varmasti tulen jotain kertomaan blogissa! Ja tänään tosiaan sitten kiipesin ekan kerran selkään ja ihan kivalta vaikutti :), treenattavaa meillä kyllä riittää, mutta kiva päästä kuitenkin Caminkin kanssa puuhailemaan.


Kuvia ei kyllä tullut, kuin muutama loppuraveista

Kisakuulumisia ja muita Hilman kuulimisia yritän myöskin päivitellä, lähinnä hommaa hidastaa ja paljon videoitten lataaminen, mutta jospa mä saan nekin joskus tänne asti..! Ulkoasukin tosiaan vaihtui niinkuin varmasti huomaa sanomattakin, se pysyköön nyt hetken tälläisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti