keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

152. Kuulumisia kuvina kovin epäaktiiviselta bloggaajalta

Heips! pikaset kuulumiset viimeajoilta kuvien muodossa, videoita ja tarkemmin kerron kisoista ja valkuista sitten kun oon saanut kaikki videot ladattua. :)

Pikkuhyppyjä päri viikkoo sitten n.30 asteen helteessä! enkä enää ikinä ratsasta ilman hanskoja siinä lämmössä.. käet hikos niin ohjat vaan luisu käsistä! ja auheutti samalla hirveet rakot, en suosittele muillekkaan. Kokeilin muuten nyt laittaa romaanin takaisin satulan alle ja satula istuu taas tosi hyvin sen kanssa, saa nähdä kauvanko tälläkertaa?


Meidän ekat kansalliset kisat, vaikkakin alueluokissa 100 ja 110cm Killerillä. Oltiin sitä edeltävänä päivänä tuttujen ravitallilla yötä vähän lähempämä, ettei tule niin pitkä matka ajaa aamulla kisoihin, mutta sieltä ei valitettavasti tajuttu ottaa yhtään kuvaa :(.

100cm ratsastin vielä takki päällä, mutta sain melkein lämpöhalvauksen joten otin sen heti radan jälkeen suosiolla pois!

Aluevalmennuksien jälkeen hepassa oli edelleen niin paljon pöllöenergiaa, että käytiin vähän päästelemässä höyryjä raviradalla. Hepalla oli superkivaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti