perjantai 16. toukokuuta 2014

151. KuoRin kisaviikonloppu


Viimeviikonloppuna lähdettiin sorsikseen kisailemaan 2 päivänä. Ensimmäisenä päivänä ihan kahen hepan voimin, kun meidän tallilta kyytiin tuli myös Juuno. Lauantaina me hypättiin Hilman kanssa 90cm ja 100cm seuraluokat ja Sunnuntaina 100cm ja 110cm.


c Tuija Happonen

Tässä lauantain ratavideot, kummastakin luokasta siis 4vp. 90cm ihan mun oma moka se tiputus ja 100cm Hilma ei kai vaan saanut jalkojaan oikein aseteltua, kun katsoin hidastettuna niin nykäsee puomin takajaloillaan, ponnistuspaikka, laukka jne oli kuitenkin kaikki ihan ok. Ihan tyytyväinen kuitenkin olin sinänsä, Hilma oli oikein kiva ratsastaa molemmilla radoilla ja kuitenkin monta hyvää hyppyä :).

c Miia Keinänen

c Miia Keinänen

c. Miia Keinänen

c. Miia Keinänen
c Nita Tuomi
c Nita Tuomi
c Nita Tuomi

Sunnuntaina sää ei niinkään suosinut, mutta radan pohja oli onneksi hyvä koko päivän, vaikka siinä vähän vettä olikin päällä. 100cm sujui meidän osalta hyvin, vaikka sijoituksille ei yltettykkään ajalla :). 110cm oli taitoarvostelu uusinnasta, joka menikin sitten oman tyhmyyden takia vähän mönkään. En ymmärrä edes itse mikä ratkaisu oli lähteä tuuppaamaan linjalla, kun odottamalla paikat olisivat olleet hyvät? No omasta tyhmyydestä kärsii, puomit alas ja söi aika paljon tyyliarvostelu pisteitä, ei edes niinkään ne kaameat tuuppaukset/lähestymisvirheet, vaan enemmänkin ne tiputukset miinustettiin lopuksi kokonaispistemäärästä. Ärsytti kyllä kaikista eniten kun sain tuon arvostelupöytäkirjan käteen, oltais voitu vaikka sijottua ilman niitä typeriä tuuppauksia esteille..! mutta ei voi mitään, toivotaan että virheistä todella oppii ja heppahan oli aivan huippu molempina päivinä ja kaikilla radoilla kaikesta huolimatta:)!
Ja valitettavasti 110cm radan kuvaus hieman epäonnistui äitiltä, mutta onneksi siitä suurimmaksi osaksi erottaa ratsukon hyppäämässä rataa :D..


tässä vielä tyyliarvostelun pöytäkirjasta kuva, huom! tässähän arvosteltiin siis pelkkä uusinta, perusrataa huomioimatta.
c Annipee.kuvat.fi
c Annipee.kuvat.fi

2 kommenttia: