perjantai 28. joulukuuta 2012

80. You're a troublemaker

tehtävät
 Tänään pitkästä aikaa kenttä oli sellainen että siinä pystyi vähän hyppäilemään, joten kasattiin tuollainen innari sarja keskelle ja sitten alkuverkassa tulin tuota sinistä yksinäistä puomia suoralla ja isolla ympyrällä molemmista suunnista ravissa ja laukassa. 
Kävelin pari kierrosta ja alotin sitten tulemaan innareita ensin ravilähestymisillä tuolta oikeasta päädystä niin että tuo punainen puomikin oli laskettu puoliksi maahan. Tulin ravilla että saisin poniin vähän enemmän kontrollia kun se oli vähän villinä kun tuuli tosi kovasti.

ekat hypyt olikin tosi pyöreitä:D... tulin muutamia kertoja vielä ravilähestymiset niin että vaihoin joka kerta suuntaa tuolta vasemmasta päädystä, eli käännyin vuorotellen oikealle ja vasemmalle (ns isoa kasia).

Kun sain vähän paremman kontrolliin hevoseen, hyppyihin ja laukkaan ja olin jo alkanut tekemään lähestymisetkin laukassa aloin kiinnittää enemmän huomiota siihen että päästäis esteen jälkeen suoraan.

Pyysin sitten äitiä laittamaan nuo tötsät tonne jotka on merkattu oransseilla palloilla ja sen jälkeen päästiin kyllä esteen jälkeen suoraan kun tosissaan keskityin siihen mutta laukat ei vaihtunut enää niin kun olisin halunnut. 

Mutta kun hetken taas meitin niin tulipa mieleen jonkun opettajan neuvot joita olen joskus jossain samantapaisessa tehtävässä saanut saman ongelman takia. Kokeilin siis seuraavilla kerroilla laittaa painon viimeisen hypyn ajaksi enemmän sille jalustimelle mihin suuntaan ollaan menossa ja kappas, laukka vaihtui taas ja päästiin silti jatkamaan suoraan!


dindin

Kun olin tullut noin onnistuneesti pari kertaa annoin kävellä hetken ja tulin sitten vielä muutamia kertoja toisesta päädystä, eli niin että tuo valkea portti oli ensimmäinen ja punainen kavaletti viimeinen.

Ensimmäisellä yrityksellä en päässyt lähellekkään esteitä:D... ei sinne päinkään kun tuolta suunnasta pitikin kääntää hieman nopeammin ja tiukemmin. Toisella yrityksellä kuitenkin onnistui taas. Täältä suunnasta hypättynä tehtävä sujui jo hyvin, laukat vaihtui ja päästiin suoraan, mutta hilma vaan alkoi hieman innostua enemmän, joten välillä sille tuli hieman kiire jalkojensa kanssa kun en saanut kaikkia pidätteitä kunnolla läpi ennen sarjaa.

Tulin sarjan noin päin vaan muutamaan kertaan molemmista suunnista ja hölkkäilin sitten loppuravit rauhassa.

en saanut kuvaajaa, mutta halusin kuitenkin kirjoittaa kun oli tylsää niin ajattelin piirtää teille edes yhden hienon paint kuvan ::D...

2 kommenttia: