keskiviikko 5. joulukuuta 2012

71. Teen taas bannereita

Joops, olisin aloittanut tekemään noita ketkä on pyytänyt tuolta sivulta, mutta jostain syystä ainakin puolet heistä oli poistanut bloginsa? joten jos sinä olet yksi niistä, jotka pyysivät jo aiemmin banneria niin laitathan pyyntösi uudestaan jos vielä olet halukas? kiitos.

Ja nyt kun mulla on taas toistaiseksi inspiraatiota tehdä bannereita eikä koulu hetkeen paina liikaa niin pyntöjä saa taas lähettää: )...

Ja ajattelin että näin joulun kunniaksi jos joku haluaa niin voin tehdä myös banneriin sopivan taustan ja ehkä jollekkin jopa koko ulkoasun? mutta jos haluaa mahdollisesti koko ulkoasun niin siitä pitää sopia sitten tarkasti mieluiten vaikka sähköpostilla..

Ja huom, en pysty välttämättä aivan kaikkea toteuttamaan niin hyvin kuin ehkä joku muu jne, mutta tekemällä oppii parhaiten ja siksi minä haluaisinkin tehdä mahdollisimman paljon aina silloin kun isnpiraatio iskee!

ja muistakaahan laittaa pyynnöt banneri sivulle tai suoraan säpöön, en huomioi sellaisia jotka tulevat blogitekstin kommenttina.


jouluja
jotta ei aivan kuvaton postaus... arvostatte varmaan mun piirrustustaitoja?

1 kommentti: