sunnuntai 2. joulukuuta 2012

68. Nothing special

aaaAAAAa 041
kolme tai neljä paitaa alle, takki ja toppaliivi... housut+toppahousut, sukat + villasukat talvikengät  toppahanskat ja kypärässä korvaläpät. muuten tarkenee mutta leuka jäätyy ja sormet jäätyy toppahansoissakin ):
Tolla mun please snow postauksella tais olla jotain vaikutusta! nimittäin heti seuraavana päivänä sitä alkoi täällä ainakin satamaan lunta:D.
Ja eilen sitä oli sen verran tuolla maassa että pystyi ravaamaan kunnolla maastossa, ja yks tie oli jopa sellainen että siinä pystyi rauhallisesti laukkaamaankin! hilmakin oli tyytyväinen kun sai rennosti vaan mennä ja purkaa energiaansa, eikä tarvinnut vain tympeästi kävellä kun kuskia pelottaa ettei pysytä pystyssä.

Tänään päästiin sitten myös käymään maneesilla kun saadaan lainailla kaverin koppia, ja käytiinkin pitkästä aikaa ihan ohjatulla estetunnilla. Esteet oli pieniä ja tehtävät helppoja mutta meno näytti silti varmaan aika kamalalta, hilma pomppi välillä vähän omiaan ja sitä ärsytti hirveesti sen takajaloissa putsit ja sillä tais olla vielä kaiken lisäks pissi hätäkin... ja aika harvinaista meille, tuli tänään 2 kieltoakin.
Ja sitten oikeestaan aika normaalia, että oli jotain pukkihyppyjä ja pari isompaa hyppyä pikkuesteelle...! mutta selässä silti pysyttiin. Eikä toisaalta ihmekkään, ei olla sen viime alevalmennuksen jälkeen päästy hyppäämään mitään, ja muutenkin pystynyt aika vähän tekemään, tällä viikolla 2 kertaa pystynyt ratsastamaan kaikki askellajit läpi... muina päivinä kun ollaan käyty on vaan kävelty kentällä tai maastossa.

välilllä tulee kyllä mietittyä, että voi sitä maneesitallilaisten onnea!

mutta en valita, nyt kun meillä on uusi auto jolla pystyy vetämään ja kaverin koppi lainassa pitemmän aikaa niin varmasti helpottaa!
aaaAAAAa 037
miten musta tuntuu että tää kuva oikein korostaa sitä miten pitkä kaula sillä on?
aaaAAAAa 033
aaaAAAAa 031
aaaAAAAa 002

aaaAAAAa 001
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti