sunnuntai 16. joulukuuta 2012

73. Joululahjatoiveita

hilma
tavaroista joita haluasin hilmalle, eli siis eskardonin tai mitkä tahansa merkkiset harmaat pintelit ratsastuskäyttöön ois kivat, myös nuo eskan harmaat etu ja takajalan suojat ois tosi kivat niinku edustuskäyttöön, meillä on eniten harmaita huopia, siksi juuri tämä värivalinta: ).. sitten haluisin hilmalle myös panssarivyön ja nuo hööksin meksikolaiset on mun mielestä hirmu kivan näköset ja ihan laadukkaatkin ne on... ja sitten on nuo eskan korvahuput, halusin just tollaset mitkä sopis huopaan ja pinteleihin, noita ei vaan ollut silloin ainakaan kaupassa : /, tollanen oma pyyhe hilmalle ois kiva: DD. ja sitten nuo vaaleenpunaiset pintelit sopis kivasti equilinen flättärin kanssa: ), ja eihän sitä tiiä vaikka joskus vielä hommaan lisääkin jotain tuon väristä!
ja huopia ois löytynyt niin hirvittävä määrä tähän etten uskaltanut edes laittaa, myös suitsia ja vaikka mitä muuta oisin varmasti keksinyt tähän mitä haluaisin jos ees taivas ei ois mun rajana.

ja anteeksi ei ole tullut hirveesti postauksia eikä varsinkaan niitä normipostauksia, meillä oli esimerkiks tänä viikonloppuna ne aluevalkut, sieltä en saanut oikein mitään kuva materiaalia niin en tiedä sitten miten tarkasti kirjoittelen siitä mutta varmasti jotain kirjotan...

1 kommentti: