torstai 20. joulukuuta 2012

75. Otsikko

vihdoin normipostausta...
Meillä oli tosiaan viime viikonloppuna pe-la aluevalkut.  Perjantaina jouduin vähän lintsaamaan taas sen takia koulustakin kun oisin joutunut sieltä samantein lähtemään kun 10 meno kouluun. Oli muuten aika mielenkiintoinen matka tk:lle kun piti kokoajan vahdata että koppi kulkee oikein perässä, meidän autossa nimittäin oli aika huonot talvirenkaat ja keli ei ollut mikään ihan huikein.. mutta perille päästiin kaikki ehjinä, oltiin kyllä aika ajoissa, mutta eipä siitä ollut mitään haittaa koska hilma oli viimeviikolla aikaisemmin ilmeisesti tarhaillessaan saanut aikaiseksi itselleen inhottavasti 2 haavaa jalkaan, ei ne onneksi sittenn loppujen lopuksi olleet kovin pahat, mutta hetken näytti siltä että siihen olisi tulossa imppari. Ja sen viikon liikutukset jäivät sitä myöten aika köykäisiksi ja muutama päivä kokonaan välistä niin oli ihan hyväkin päästä purkamaan hieman höyryjä sitä ennen maneesille ja katsomaan yleensä liikkuuko se ihan puhtaasti voiko sillä edes hypätä.
IMG_7630
No siinä jo ennen kuin tunti kerkesi alkaa niin minä kerkesin tipahtaa, kun hilma on aina tk:lla ollessaan kytännyt maneesin toisessa päässä olevaa pikkuovea jonka alta joskus saattaa tulla pieni tuulenvire... ja nyt siitä oli tullut hieman luntakin vielä! En osannut ollenkaan varautua kun se jo ennen kun käännyin kulmaan hyppäsi yhtäkkiä jonkun sivuhypyn, muttta ei siinä mitään pääsin jaloilleen kyllä ja näin, mutta ärsytti vaan kun sen pitää aina tuolla tavalla siellä pelleillä! talutin sen sitten maastakäsin muutamaan kertaan molemmista suunnista sen lumikohan ja oven ohi eikä ollut minkäänlaisia ongelmia, huoh! Sitten tuo perjantain tunti meni alkuun ihan hyvin, me mentiin siis koko tunti ilman jalustimia erilaisia tehtäviä, esimerkiksi 10 metrin voltteja ravissa ilman toista kättä ja kavalettejä ympyrällä ilman toista kättä, nää tehtävät onnistu suurimmaks osaks ihan jees, mutta sitten kun alettiin hyppäämään ilman jalustimia lyhyitä radanpätkiä pikkuesteillä ne meidän ongelmat vasta alko. Hilma ei liikkunut kunnolla eteen ja sitten mulla oli suuria vaikeuksia pysyä kyydissä, se on niin isoliikkeinen että välillä on vaikeuksia pysyä kyydissä jalustimetkin jalassa... tipuinkin tosiaan sitten 2 kertaa tossa tunnin aikana, ekalla kerralla tipuin kyllä taas jaloilleen, mutta tokalla kerralla tuli semmonen astetta isompi hyppy pikku okserille ja lösähin vaan maahan.. jotenkin luovutin jo heti ku huomasin että sieltä on tulossa sellanen isompi hyppy? epänormaalia mulle, kun yleensä taistelen viimeseen asti. 

IMG_7635
huikeen hyvä laatu...
en tiedä mihin mä polveni iskin mutta johonkin sen taas sain iskettyä niin että turposi taas, taas sama polvi kun viimeksikin kun tipuin ja se on edelleen kipee : /.. Ton jälkeen yritin vielä kerran tulla laine okseri linjan mutta meinasin vaan samantien tippua uudelleen kun olin jotenkin tosi väsyny, en vaan saanut itseäni enää mitenkään kasaan, niin tulin sitten vielä kerran tuon koko homman jalustimet jalassa ja siltikään ei onnistunut mitenkään huipusti, mutta aina ei onnistu...!
IMG_7715
Lauantaina taas vuorostaan alkutunti meni huonosti, mutta viimeinen rata mikä sitten hypättiin onnistu hyvin ja siitä jäi sentään hyvä fiilis, sain ponin nenän myös kaarteissa ylös ja laukka pyöri tarpeeks eteen ja paikat osu, ei ongelmia.
ahistus ilman valmennus kuvia mutta saatte silti jotain muita julkaisemattomia kuvia tähän mukaan, joitain näistä samoina päivinä otetuista laitoinkin jo tuohon kysymyspostuaksen sekaan.
IMG_7751
perjantaina muuten kaiken lisäksi saapas aukeili kokoajan kun siitä on lähtenys irti se nappisysteemi, mut nyt problem solved!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti