lauantai 27. lokakuuta 2012

54. Aluekatsastukset: part 2



voisin kirota tuon elokuvatyökalun kyllä  niin, että koko maapallo ja alienitkin tietää että vihaan sitä(mutta jätän sen tälläkertaa välistä). Paska mikä paska, ei siitä pääse yli eikä ympäri-.-
tallensin tämän huonolaatuisena jo valmiikisi, että säästyisin noilta pikseleiltä mutta eikö hitto vie silti noita pikseleitä ole viimeisessä ja ensimmäisessä videossa? ja jouduin muutenkin tekemään tuon videon 2 kertaa, ekalla kerralla kun sattui tulemaan joku virhe jota ei voitu korjata ja koko ohjelma sulkeutui, eikä se teitenkään tallentanut projektia =).

mutta jotta aihe ei pysyttelisi kokoajan siinä miten paljon voinkaan vaan rakastaa elokuvatyökalua, niin kerronkin ehkä mielummin enemmän tän päiväsestä. Ainiin ja huom! videossa on siis eilisen päivän klipit ensimmäisenä ja viimeinen on ainoa tältä päivältä otettu video!

Yritin äskön piirtää teille ratapiirrustusta, mutta noita esteitä on niin monta että totesin tehtävän liian vaikeaksi, joten ette nyt valitettavasti nää sitäkään, mutta eehkä tuosta videosta hahmottaa ainakin tuon viimeisen radan.

Tänään oli siis tosiaan aiheena rata, ja alkuverkkailujen jälkeen tultiin ekaks 2 kavaletillä jonkin näköistä kasia, jossa oli aika vähän tilaa, ja Sanna käski laukata kaarteissa eteen, tää tehtävä meni hyvin ja hilma oli aika kivasti kuulolla.

Sitten seuraavaksi tultiin maneesin keskellä olevaa sinistä estettä ensin ristikkona, niin että kaikki laukkas vaan peräkkäin sellasen ison 8 koko maneesin ympäri ja hyppäs molemmista suunnista kerran sen ristikkona, ja sitten sitä nostettiin muutaman kerran pystynä ja tultiin molemmista suunnista edelleen ja sitten vielä okserina samaa. Sain tehtyä tähän hyvät tiet, paikat löytyi helposti ja laukka vaihtui joka kerta hyvin.

Ja nää kaks ekaa verkkatehtävää oli jotenkin kauheen kivoja mun mielestä ratsastaa: D.





nämä kaikki on siis vain siltä maneesin keskellä olleesta esteestä.
Sen jälkeen sitten hypättiinkin eka rata, tästä ei valitettavasti oo mitään kuvaa tai videoo. Mutta se meni kanssa aika hyvin, hilma tais pukittaa yhdessä vaiheessa vähän isomminkin sitten kun potkasin ulkopohkeella että vaihtais laukan, ei siinä, laukka vaihtui ja matka jatkui enkä mä ees tajunnu mitään erikoista tapahtuneen mutta multa vaan sitten kysyttiin että pukitteleeko se useinkin noin rajusti:D... kyllähän se välillä sitäkin tekee.

Toinen rata oli sitten vähän isompi, ja vähän erillainen, se oli niinkun tuo ensimmäinen rata "väärinpäin" eli ykkösesteenä viimeinen este edellisestä radasta, kakkosena toisiksi viimeinen ja niin edelleen.
Tämäkin suju ihan kivasti, tossa yhessä vaiheessa punamustan esteen jälkeen valuttiin vähän uralle kun ite heiluin siellä jotain ja yritin vaihtaa laukkaa oikeaan.






nämä kaikki siis tokaradalta, aina yhtä laadukkaita ja ihania videosnapseja, joita otin siltä varalta ettei tuo video taaskaan toimi.........

Saatiinkin myös Sannalta aika paljon positiivista  palautetta molempina päivinä ja sitten satiin myös sellaset arviointi laput joissa oli tämmöstä palautetta:

Ratsastaja:

-istunta. 3-4 / 5
-apujen käyttö. 4 / 5
-keskittyminen. 4 / 5
-kontrolli. 4 / 5
-mukautuminen hyppyihin. 4 / 5

Esteelle lähestyminen:

-rytmi / tasapaino. 4 / 5
-tiet. 3-4 / 5
-ponnistusalue. 3-4 / 5

ja sitten muita Sannan kirjoittamia kommentteja täällä oli "sileällä vähän pohkeen takana"
"vähän tarkkuutta teihin, läpiratsastukseen jne, niin hyvä tulee"
pidä pohkeen ja ohjan välissä pehmeästi. kaarteissa nenä ylös"
"kiva heppa =)"

Joten tästä on hyvä varmaan sitten lähtee jatkamaan :)?
sitä en vielä teidä, että pääsemmekö nyt tuohon aluerenkaaseen, koska sitä ei meille vielä ilmoiteltu!

6 kommenttia:

  1. teillä meni tosi hyvin!:) ja kyllä varmasti pääsette renkaaseen!

    VastaaPoista
  2. melkee kaikki jotka hakee nii on päässt edellisinä vuosina::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei, no ne kaikki jotka oli munkin kanssa samassa ryhmässä oli ollu jo ainakin viimevuoden: D.. ja aika monet muutkin

      Poista
  3. toivottavasti pääset tohon renkaaseen :). En kyllä tosin ihmettele että pääsisit ;)!

    VastaaPoista