perjantai 26. lokakuuta 2012

53. Aluekatsastukset: part 1

Moi!
Tänään (perjantaina) tosiaan oli eka katsastuspäivä, en kerennyt edes kouluun kun saatiin vähän myöhässä nuo kuljetus asiat kuntoon, omalla autolla kun ei saa vetää koppia ja omaa koppiakaan ei ole.
Ja olisin jokatapauksessa joutunut lähtemään koulusta aikaisemmin, koska mun ryhmä oli ensimmäinen ja alkoi puoli 3, ja kun meillä sattuu perjantaisin olemaan 10 kouluun meno niin olisimpa joutunut sieltä samantien lähtemään, että keretään valmennukseen.

Koska mulla on niin vähäisesti kuva materiaalia niin saatte extra paljon tehtävä selostuksia, joita en yleensä jaksa kirjoittaa: D.

Mentiin siis hyvissä ajoin tk:lle ja verkkailin siellä hilman kanssa jo vähän alle koska sillä oli eilinenkin vapaata.

Siiten kun Sannakin oli paikalle tullut niin aloitettiin tehtävät perus istunta jutuista, ravissa ja laukassa kevyttä ja perusistuntaa esteistuntaa koottua ravia ja lyhyttä ravia jne. Hilma ei niissä oikein alussa tahtonut tulla kuulolle, vaan junkas kättä vastaan. Pikkuhiljaa kuitenkin vähän enemmän rentoutu ja eikai mun istuntakaan ihan hirveä ollut, samoista asioista sain sanomista kun aina ennenkin.. ehkä mä vielä joskus nekin opin?

nämä siis alkutunnista.

tästä näette suunnilleen puomien ja esteiden paikat!
Ensimmäinen tehtävä oli laukata vasemmassa päädyssä tuon sinisen puomin yli pääty ympyrällä 5 kertaa, ja viidennen jälkeen jatkaa matkaa tuolle keskellä olevalle porttipystylle vaihtaa laukka ja 5 kertaa oikean päädyn sininen puomi ympyrällä.
Tämä tehtävä onnitstui aika hyvin, alussa tolle ekalle puomille tuli pari vähän huonoa, mutta hyppy ok laukka vaihtui ja tuolla oikeassa päädyssä askeleet tuli aika hyvin vaikka hilma kyttäsikin vähän päädyssä olevaa ovea. Mietitytti kyllä vähän tuo hyppy aluksi, muuriportti ja hyppy peiliä kohti, mutta ihan asaillinen hyppy sieltä silti tuli : ).

Seuraavana me tultiin noita kahta punaista kavalettiä 5, 6 ja  4 laukalla molempiin suuntiin, kaikki suju ihan ok. pari omaa mokaa arvoinnissa.

Sitten tultiin ravilähestymisillä tuolle punamustalle pystylle, ja siiitä 6 laukkaa pinkkimustalle okserille, pari ekaa kiekkaa vähän huonoja, mutta hypyt ja laukka parani siitä kokoajan, mutta okserin jälkeen meinasi jäädä ristille tai vastalaukkaan, jossa mulla oli hieman vaihto ongelmia.





Sitten tultiin vielä sellainen radantynkä, joka alkoi vasemmasta kierroksesta pinkkimustan okserin takaa tuolle punaiselle portille, sieltä jatkui puna-pinkkimusta linja 5 laukalla joka oli siis ilman tuota ravipuomia, sieltä uraa pitkin punavalkean kavaletin takaa portille, taas suunnan vaihto ja kavalettilinja 4 laukalla, ja sieltä jatkui vielä okseri pysty linjalle.
Ekalle tuli hyvin, toi linjan eka tippu, ja toinenkin tais kolahtaa, sitten jäi ristille ja jäin räpeltämään jotain ja melkein unohdin kääntää, tuloksena järkyttävä tie portille, mutta kiltti heppa pelasti ja hyppäsi, kavalettilinja ok, ja viimeinen linja ok.

Noitten pienten mokailujen takia tultiin vielä pysty-okseri linja kerran ja siitä vielä portille, ne tuli sitten ihan hyvin niin saatiin lopettaa siihen: ).

Kokonaisuudessaan jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis, sillä mun odotukset hilman käytöksen suhteen ei ollut kovinkaan korkealla... onneks sekin osaa aina sillon tällön yllättää posiviivisesti!

Ja juu, kyllä kuvien laatu on suorastaan päätä huimaavaa =)! saatte ehkä myöhemmin molemmista valmennuksista(myös huomisen) jonkunlaisen koostevideon jos pystyn sellaista tekemään, siihen asti nauttikaa videosnapseista.

ainiin, ja en tiedä toimiiko teillä.. mutta minulla ei ainakaan toimi nuo kyselyt jostain syystä ollenkaan oikein? näyttää vain että 0 vastausta vaikka niitä aikasemmin jo olikin muutamia, blogger taas asialla sekoilemassa?

mahavaraa on hyvä olla aina vähän.

hyppäs vaikka kuski sähelsi ihan omiaan...!




4 kommenttia:

  1. siis mikä tää aluekatsausjuttu on?:D

    VastaaPoista
  2. siis me haettiin itä-suomen alueen estevalmennus renkaaseeen, niin siellä piti käydä tälläset 2 päiväset katastukset minkä perusteella nää ratskot sitten valitaan tonne aluerekaaseen, jos en selittäny tarpeeks hyvin niin googleta:D..

    VastaaPoista
  3. aa ok:D millon saatte tietää ootteko päässy siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tieedä vielä? kai meille sitten ilmotetaan.

      Poista