sunnuntai 17. helmikuuta 2013

91. Pientä päivittelyä


IMG_9529

IMG_9535

IMG_9536

IMG_9538

IMG_9546

IMG_9548

IMG_9558

IMG_9566

IMG_9569
Nauttikaa kovin maukkaasta kuvanlaadusta.

Joo viimeviikolla ei ollutkaan muita kuvia ja kun viivästytin tämänkin postauksen kirjoittamista niin saatte ne näin "ajoissa". Alkuviikosta en oikeastaan muistakkaan mitään, mutta yhtenä päivänä kun käytiin pellolla kun hanki ei ollut enää kova, saatiin tuloksena hyvä treeni, yksi irronnut kenkä ja molemmat etujalan jännesuojat pellossa. En ymmärrä miten ne suojat onnistu tippumaan kun laitoin niihin jesariakin ympäri ja putsitkin pysy vaikkei niissä ollut mitään ylimääräistä kiinnitystä. Seuraavana päivänä hömppäiltiin sitten kevyesti ilman satulaa kentällä. Ilman toista etukenkää ei olisi paljon uskaltanutkaan tehdä.. kenkä kuitenkin irtosi niin siististi eikä hepalla ollut mitään ongelmia liikkumisen suhteen että yksi päivä sujui niinkin, ei edes laukattu kun pelotti että liukastutaan. Seuraavana aamuna hilma sai sitten kengän takaisin jalkaan ja äiti kävi juoksuttamassa koska mun piti mennä kirkolle. 
 Ja nyt viikonloppuna vähän sama homma, mulla oli isosleiri ja hilmalla kävi lääkäri raspailemassa, sillä olikin muuten joku niin iso hammaspiikki että oli poskikin vähän rikki hankaantunut joten ihme ettei se ole kiukkuillut sen takia oikeastaan ollenkaan.. ainoa että syödessä vähän mutruillut välillä kummallisesti suunsa kanssa. Ehkä tässä oli sen suun aukomiselle selitys myös ratsastaessa? Ei se kuitenkaan ole ollut mitenkään kovempi, herkempi tms suustaan siitä huolimatta, no nyt sekin asia on kuitenkin hoidettu. Eläinlääkäri teki myös Hilmalle pienen leikkauksen, koska viime valmennuksessa Sanna sanoi, että Hilma vetää ilmaa hypyssä. Minulle tuo oli ainakin ihan uusi koko juttu. Eli siis lyhyesti selitettynä Hilma vetää ilmaa emättimeen hypyssä ja esimerkiksi talvella kylmän ilman vetäminen voi aiheuttaa tulehduksen kohtuun tms.. ja siksi hilmalle laitettiin pari tikkiä niin että reikä olisi vähän pienempi, tämä on ihan normaalia tammoille ja esimerkiksi Sanna sanoi tekevänsä operaation kaikille tammoilleen. En ole mikään kovin hyvä selittämään asiaa, mutta ehkä tuo selvensi tarpeeksi :D?
Hilma on kuitenkin tämän jälkeen ihan normaali liikutuksella, eikä kuulemma paljon näyttänyt varovan kun äiti oli sitä juoksuttanut:D...
Nyt on tälle viikolle pari vapaata ja huomenna ois tarkotus mennä sitten ihan taas ratsastamaankin.
Minä siis tulin vasta tänään sieltä leiriltä ja nyt väsyttää vaan ihan luvattoman paljon... 
Vielä on hetki aikaa vastata kyselyyn, joten vastailkaapa vielä muutkin : )?

toivottavasti tästä tekstistä ei tullut ihan hirvittävän sekava sen takia että oon ihan väsy!:D..

1 kommentti: