torstai 7. helmikuuta 2013

88. Ray of light


Eipä mulla oo hirveesti inspiraatioo nyt kirjottaa joten video saa kertoo melkein kaiken olennaisen.
Sen verran että videossa on ehkä 1/6 osa siitä mitä tein, jonkun aikaa tosiaan meni tohon ympyrällä työskentelyyn kun halyusin saada sen liikkumaan ihan kunnolla silleen niinkun minä haluan.. ku oon esteilläkin huomannu et helposti kaarteissa takapää lähtee liikaa ulospäin eikä tuu samoilla "raiteilla" etujalkojen kanssa ja tossa ympyrällä on suht helppo saada se ulkopohkeen kanssa kohilleen.
Tein siis tosiaan myös väistöjä siirtymiä ulos ja sisään asetuksia takaosan ja etuosan käännöksiä muutamat ja pysähdyksiä tms... en nyt niistä kuitenkaan sen enempää tälläkertaa kun äiti ei kuvannut muuta.

4 kommenttia:

 1. Rauhoita nyt ihmeessä tuo kätesi ja pohkeesi. Hevonen on niin kauan tasainen kun sinä nyppäät sitä suusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tule ihmeessä kokeilemaan miten helppoa se onkaan. Ja jos minä nyppään sitä suusta niin eihän se sillon nimenomaan voi mitenkään olla tasainen..?

   Poista
 2. Ylempi ano varmaan tarkotti että hevonen EI ole niin kauan tasanen kun sitä nyppää suusta.. mut siis munki mielestä aika rauhaton ja jopa kovakin käsi, tai siis tuntuu että sulla on niin lyhyt ohja etkä myötää hirveemmin, että Hilman on pakko mennä koko ajan ihan paketissa, ja se tuntuu vastustavan ohjaa ja aukoo välillä suutaan. Myötääminen sisäohjasta varmaan auttais ja tosiaan käsi kun pysys paikallaan.. joo tiiän, täältä on helppo huudella, enhän mä voi tietää millanne se on ratsastaa, pisti vaan silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minäkin vähän luulen mutta ei voi tietää.. ja joo kyllä käsi vois olla paljon tasasempikin mutta ei se ohjaa kyllä vastustele, ja on pakko pitää vähän lyhyempi ohja että se kokoaa itseään korkeampaan muotoon, ohjaspituus saattaa näyttää lyhyelle mutta oikeasi se on tuossakin vaiheessa kevyt kädelle koska se kantaa itse itsensä.. jos se olisi vedetty pakettiin olisin minä se joka kannattelee päätä. Me ei olla hetkeen menty kunnolla koulua niin hain nimen omaan sitä että hevonen liikkuisi kunnolla, eikä niin pitkässä muodossa. Ja jos meinaat tuota loppua niin siinä nimen omaan oli tarkoitus olla sisääntaipuneena + tuossa yhdessä laukkapätkässä, tein myös ulosasetuksia mutta niitä äiti ei kunvannut ollenkaan. Kiitos kuitenkin asiallisesta kommentista :), itse kiinnitin huomioni ihan samoihin asoihin ja meillä on vielä paljon opettelemista hilman kanssa ja se on niin isoliikkeinen hevonen, että kun se alkaa oikeasti liikkumaan kunnolla niin vaatii aika paljon fyysisesti ratsastajlta joten mullakin on vielä paljon totuttelemista sen liikkeisiin, vielä puolivuotta sitten en pystynyt ollenkaan istumaan harjoitusravissa enkä etenkään tuossa ravissa! : D

   Poista