maanantai 11. helmikuuta 2013

90. Teidän aika vaikuttaa

Kahteen viimeisimpään postaukseen on tullut muutamia anonyymikommentteja jotka pisti mut miettimään että pitäiskö mun vähän panostaa tän blogin kanssa myös siihen mistä kaikesta kirjotan ja miten, että te ette saa ihan väärää kuvaa miten me täällä oikeesti elellään: D?

Kun aloin itsekkin kiinnittää huomiota siihen mitä olen viimeaikoina kirjoitellut, niin blogista ei tosiaan löydy kun esteitä esteitä esteitä esteitä! Aivan varmasti useimmille tulee kuva että me aina vaan hypätään? Itsekkin pistän merkille tuollaisia aivan samoja asioita toisten blogeja lukiessani, mutta olen kirjoitellut jotenkin muutenkin niin huonosti  ja huolimattomasti tänä vuonna tänne että hävettää.. Luin vähän vanhoja tekstejä ja niitä oli paljon kivempi lukeakkin kun siellä oli hieman erillaissempia postauksia ja monipuolisempia kuvia...

Kysymys siis kuuluu, haluatteko te että kirjoitan välilllä ihan vaikka siitäkin millainen Hilma oli vaikkapa hoitaessa? Tekisin joskus postauksia siitäkin kun vaan juoksutan sitä tai käyn maastossa? Tai edes mainitsen sen mitä ollaan tehty tms? Jo pelkästään senkin takia että pystyisi saamaan realistisemman kuvan siitä mitä me oikeasti tehdään?

Kiva jos joku viitsii vaivautua vastaamaan ja rakentava palaute viimeaikaisista teksteistä tuskin tekisi pahaa:)!

tää on viimetalvella otettu kuva joutsasta, halusin jonku talvisen kuvan piristämään:D

8 kommenttia:

 1. Joo mulle kelpaa kaikki, kunhan on välillä jotain muutakin kuin esteitä :). Viime vuoden postaukset oli kyllä paljon parempia kun jaksoit panostaa enemmän ja kertoa vähän monipuolisemmin asioista.

  Tsemppaas nyt vähäsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentoinnista:D, ja joo yritetään yritetään !

   Poista
 2. Mu mielestä tää blogi ei kaipaa muuta kun enemmän postauksia sitten asiasta kukkaruukkuun katoin noita viime postauksen kuvia ja aloin miettii miten oot noin taitava:o satutko muute muistaa et minkä kokonen se este oli jota hyppäsitte Tuomaksen kanssa puhun nyt siitä viime postauksen kuvasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista: )..
   ja joo vaikee sanoo:D... mutta kiitos nyt kuitenkin! ja se oli noin 130cm, ei millään maailman tarkimmalla puutikkumitalla kun pelkästään mitattiin! mutta 125-130 cm se kuitenkin oli :)!

   Poista
 3. Joo monipuolisemmat postaukset ois tosi jees, jos sulla on vaan intoa ja resursseja niitä toteuttaa! :)

  P.s. ootte kyllä hilman kaa kehittyny tosi paljon ku vertaa viime kesään/syksyyn! Ois muuten kiva jos tekisit jonkunlaisen kisasuunnitelman tänne bloginkin puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ahkeraampaan bloggaamisen siis tähdätään:D!

   Ja kiitos paljon:)! Mä en voi oikein vielä tehdä sellaista kun ei voi laittaa varmaks yhtään mihinkä kisoihin päästään kun omalla autolla ei uskalla näillä talvikeleillä vedellä hirveästi ja ei aina viitsi olla lainaamassa muiden, sitten keväämmällä ja kesällä kun ei oo lunta ois tarkotus lähtee kyllä kiertelee kisoja että saadaan molemmat varmuutta ja kokemusta paljon lisää: ).. joten ei oo vielä oikeestaan mitään hajua mihin kevään kisoihin päästään: /.

   Poista
 4. Mikä ton Zetan oikee nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen nimi on Kehvola Z... jos siis sitä Tiinan varsaa tarkotat: D?

   Poista