perjantai 14. syyskuuta 2012

47. villihepan kyyissä.


"HUOM, jouduin tekee elokuvatyökälulla ton koostevideon, ja en tosiaan tiedä miksi, mutta tossa tallennuksessa oli jotain ongelmia näköjään ja puolet videoista on tollasta karseeta lagista silmäntappo pikseliä-.-... elokuvatyökalu<3<3<3<333<33 kiitän kovasti. Kuitenkin, aijon tehdä ja ladata tuon videon vielä uudestaan, mutta hätisimmät saa sen jo tuollaisenaan katsoa jos pystyy. HD:na kannattaa laittaa jos kone jaksaa vaan pyörittää!"

Joo meillä oli siis tiinan valmennus joka meni kai ihan hyvin tai jotenkin :D...
Oli muuten pirtee heppa, ja oma olo oli ku oisin ollu vaa märkä rukkane joka hilluu siel seläs puolelt toiselle ja yrittää hallita sitä hevosta jotenkin. Myönnän että aika monta kertaa kävi tippuminen mielessä kun tuli ilo pukkia ja ties mitä hyppyjä, ja sitten ku se teki niin isoja hyppyjä ja sen jälkeen yritti lähtee vetämään kovempaa... Se on vaa ipana! ei siitä pääse yli eikä ympäri. No mutta sitten ku sille anto vaan sitä tekemistä ja puolipidätteitä jokaisella laukka askeleella, niin tuli sinne hyviikin pätkiä. Ratatempoa ei tarvinnut ainakaan yhtään etsiä, niiinkun joskus on ollu.
ja jos jotain mieityttää, niin esteiden korkeudesta en tiedä tiinan mukaan "ihan miehekkään kokosia", mutta arviolta n. 90cm, suurin osa, okseri ehkä sen alle ja tuo sarjalla oleva sininen pysty oli varmaan 95-100

ja hei huomatkaa että mulla ei oo taaskaan ees ratsastushousuja xD.. en jaksanu laittaa niin ratsastin vaihteen vuoks farkuilla.

tässä vielä muutamia kuvia ja ratapiirrustus, jossa ainakin 2 eri rataa joita hyppäsin, sori muistelin noi vain, en ole varma oliko ne oikeesti noin, mut mun logiikalla ne ainakin oli lähes noin, jos ei ihan: D!












1 kommentti: