sunnuntai 9. syyskuuta 2012

45. Otsikointi on vaikeeta.

Moi! oon tässä miettiny että haluisitteko te jotain erikoispostauksia välillä? ei oo pitkään aikaan ollu oikein mitään kovin ihmeellistä, ja toi normaali postaileminenkin tapahtunut melko pitkällä aikavälillä.

Mulla ei oo mitään ideoita mihinkään, kaveri ehotti mulle että tee vaikka semmonen my day video... en sitten tiedä? kyllä kai mä semmosenkin voisin tehä. 
välikevennys. (meijän piti piirtää tietotekniikan tunnilla paint kuva, tälläsen piirsin pauliinan kanssa)
Mutta onko teillä mitään ideoita?
Olis kiva jos kommentoisitte (mahdollisimman monipuolisesti) millasia postauksia haluaisitte? saa olla heppa ja ei heppa aiheisia, ihan mitä vaan.
Nyt kun meillä oon uus läppärikin, niin videoitten tekeminenkin saattaapi onnistua helpommin.
Eli jos haluatte jonkinlaisia videopostauksia tms, muutakin kun noita koostevideoita?

Sitten toinen asia. kehittelin yhessä vaiheessa jo ihan ongelmaa siitä, että minkä pituisia tekstejä.
Nyt sitä kommenttia sitten oikeesti ainakin tähän asiaan!
Eli aikasemmin kirjotin enemmän, ja nykyään oon kirjottanu aika vähän ja suurimmaks osaks postaukset on kuvina ja videona.

Tykkäsitkö sinä enemmän niistä pitemmistä, vai näistä nykyisistä postuaksista?

Itse tykkään ehkä enemmän siitä että teksti on tiivistetty melko lyhyesti eikä selostettu joka ikistä tunnilla tehtyä tehtävääkin tosi tarkasti, koska useimmiten en jaksa lukea pitkää massiivista tekstiä jos aihe ei ole todella mielenkiintoinen ja teksti hyvin kirjoitettua..

vielä yks juttu. kun tuli myös jotain kommenttia vähän aikaa sitten että postauksia vois tulla useemminkin, niin mitäpä mieltä te sitten olette tuosta postaustiheydestä? joo ei nyt mietitä sitä että mulla on tullu viimeaikoina ehkä kerran viikkoon postattua jos sitäkään. Mutta silleen yleensä, onko niitä oikeesti liian harvoin? vai kuinka usein esimerkiks viikkoon, tiedän mielestä olis hyvä? vai joka toinen päivä tms? 

ja nyt sitten kanssa kommentoitte  tai muuten alan itkemään. mä tiedän että te pystytte siihen jos vaan vähän vaivaudutte yrittään. jos kukaan edes jaksoi lukea koko tekstiä loppuun asti: D.

9 kommenttia:

  1. ekaks siitä erikoispostauksesta: kerro vaikka mite "törmäsit" hilmaan :D

    ja mie tykkäsin enemmä niistä PIDEMMISTÄ postauksista :D!

    postaustahti: useemmin niitä postauksia :)!!

    ja sitten vielä: en tiedä miten musta tuntuu että tästä blogista puuttuu sitä jotain, mitä oli sun edellisessä blogissa : ).. en tiiä mitä, mutta anyway tajusit varmaan :D:D

    VastaaPoista
  2. Erikoispostauksiin käy ihan mikä vaan: ratsastusgistoria, omista varusteistas postaus tai jotain:)

    Pidemmät postaukset ovat myös enemmän minun mieleeni!:) ja postauksia useammin,vaikka sellanen kolme krt viikossa olisi kiva!:)
    mutta kiva blogi on!:)

    VastaaPoista
  3. Mä kaipaan enemmän sitä tekstiä.. :D Siis ei tartte ihan yksityiskohtaisesti, mutta just esim, mitä teit itekses tai tunnilla ja miltä heppa tuntu. Kuvia sinne sekaan niin sehä on bueno! :)

    VastaaPoista
  4. Tee joku my day - video. Tai sitten esittele omat ratsastusvarusteesi, mieluiten videolla. Ja teksti vois olla pidempää, ja postauksia vois tulla aina useammin (:

    VastaaPoista
  5. tee vaikka se my day video ja sitte voisit vaikka tehä sen hilman varustepostauksen ku se vähä vissii jäi sillo kesällä :D ja tee joku editoitu video hilmasta ja sit voisit tehä myös videopostauksen! nii ja tekstit ois kivempia sillee semmosena suht lyhyenä ja paljn kuvia tai ite ainaki tykkään silleen! en kans jaksa lukee semmosia sitten tehtiin ceehen voltti ja toisella pitkälläsivulla laukattiin ja toisella mentiin väistöö ja sjisdjfoiejdiojduiawhrfyurjdhfivrdfh fjuu nou. ja mitä useemmin postauksia niin sitä parempi mut ei kuitenkaan mitään kuvattomia ku ne on iha hikisiä D:

    VastaaPoista
  6. erikoispostauksiks kivoja ois joku video jossa esittelet tallipäivän tai ratsastusvaatteesi. ite tykkään eniten sellasista postauksista joissa on paljon tekstii esim. ratsastustunnista ja sen lisäks kuvia (+ehkä videoo?)

    tää blogi on ihan kauheen hyvä niin lupaa jatkaa aktiivisesti! :-)

    VastaaPoista
  7. Joitaki erikoispostauksia lisää! Vaikka my day videopostaus tai tallipäivä videopostaus.
    Postauksen pituus olis hyvä jos se olis melko pitkä mutta ei liikaa selitystä jos älysit mun selityksiä :D

    VastaaPoista
  8. kiitos kommentoineille: )! Eli siis suurinpiirtein näin: enemmän tekstiä, useemmin postauksia ja erikoispostauksena jotain videopostausta?

    VastaaPoista
  9. no mähä oon tähä jo kommentoinu

    VastaaPoista