perjantai 14. syyskuuta 2012

48. Varustehaaveilua

Käytiin tänään agrimarketissa ja siellä kun oli kaikkia uutuuksia niin teki mieli sitten netistäkin vielä katsella ja kuolailla vähän varusteita joita haluisin, näitä on vielä paljo lisääkin, mutta Tässä jotain: D.

nää suitset on tosi kivat, vaihtaisin varmaan tuohon kyllä sen kolmen rivin blingi pannan mut kuitenkin:D. oon aina tykänny muutenkin tosi paljon meksikolaisista!

sit haluisin tälläsen toisen vielä vaaleenpunasena tai sellasena kultasena!

huopa ja pintelit tuollasena turkoosina tai sitten vaaleenpunasena

nämä samat kun edellisessä, mutta haluisin joka tapauksessa nää, koska nä on suunnilleen saman väriset ku meijän equilinen huopa =)!

heijastinrintaremmit keltaisena tai pinkkinä!

ja sitten nämä heijastinsuojat kanssa, koska me maastoillaan niin paljon!

ja tähän ihastuin heti kun näin! haluisin muutenkin hilmalle joitain kirkkaita värejäkin kun se on aika tumma niin sille sopis hyvin joku punanekin: ).

nämäkin tais olla sitä rakkautta ensisilmäyksellä...

mountainhorsen farkkuratsatushousut tollasena sinisenä tai sitten semmosena harmaana, oon näitäkin aika pitkään halunnu!
tämmönen vyö ois nätti ja kiva yksityiskohta kisoissa!


täydellinen <3! tähänkin rakaistuin kyllä ihan liikaa kaupassa. punasenakin kävis : ).

jospa mä saan näistä jotain vielä joskus hankittuakin:D...! toivottavasti ainakin.


Luin myös noita teidän kommentteja tuolta aikaisemmasta postauksesta, ja sieltä tuli selväksi että haluatte enemmän tekstiä, useammin postauksia ja erikoispostaus ideat kokosin tuohon kyselyyn. en saanut siihen ängettyä enää sitä elinan ehdotusta siitä, miten törmäsin hilmaan. Mutta pelkästään siitä ei riittäisi aihetta postaukseen, joten olisin todennäköisesti kertonut sen minun ja hilman historiana, mutta kuitenkin se on aika turhaa kun voitte aina aloittaa lukemaan blogia ensimmäisestä postauksesta niin tiedätte jo paljon:D.

Ja taas mulla on yksi kysymys! jos joku viitsii vaivautua kommentoimaan sen verran että onko mielestäsi tuossa edellisessä estevalmennus postauksessa tarpeeksi tekstiä? En saanut enempää loihdittua, joten toivottavasti se kelpaa.

2 kommenttia:

  1. No siis jos on "selostuskuvia" niin sitten vähän vaikea alkaa selostamaan : ). eli ihan tarpeeks tekstiä :)

    VastaaPoista