lauantai 16. elokuuta 2014

165. Kolmen hevosen päivä

Eilen lähdettiin ihan extempore reissulle keskimäen hevostilalle pitkästä aikaa, pääsin sinne myös ratsastamaan, melko lyhyestä varoitusajasta huolimatta. Päivän ensimmäinen ratsu olikin Zagille.
IMG_8643

IMG_8650

IMG_8652
Mä sitten osaan olla kaunis hevosen selässä :D
IMG_8654

IMG_8657

IMG_8658

IMG_8663
Loppuraveja
Zagillen kanssa meni ihan hyvin, lukuunottamatta muutamia kieltoja, jotka tuli vinoonhyppyjen yhteydessä. Zagillehan on siis jo aika vanha, jonka huomasi ehkä pienenä jäykkyytenä askellajeissa. Siitä huolimatta se kyllä teki mukisematta kaiken mitä eteen pistettiin (niitä muutamaa kieltoa lukuunottamatta) ja ensimmäisen isomman esteen jälkeen se innostui itsekkin ja vertyi aikalailla, jonka jälkeen kaikki jäykkyys tuntui katoavan tammasta :D. Voi olla, että käydään nyt välillä muteenkin keskimäellä tunneilla, kun omalla ja viereisellä tallilla on tällähetkellä hieman huonosti valmennuksia ja mullekkin tietysti tekee hyvää mennä muillakin hevosilla :).

IMG_8684

Seuraavana ajeltiin takaisin sakulle. Lähdettiin sitten myös Hilman kanssa hyppimään ilta-aurinkoon kentälle. Hilma ei oo hetkeen päässyt taas hyppäämään kunnolla, tälläviikolla mentiin kyllä kavaletteja Eerikan tunnilla, mutta ihan esteen kokoisia esteitä me ei olla menty varmaan melkein kuukauteen, joten intoa riitti hevosessa!

IMG_8689

IMG_8690

IMG_8693

Sitten vielä Cami pääsi hyppelehtimään, sen kanssa tein lyhennetyn version Hilman treenistä. Camilla on vielä kuitenkin aika paljon huonompi kunto, joten en halunnut rääkätä ponia ihan loppuun ja kellokin alkoi olla jo aika paljon. Kuvia Hilmasta ja Camista ei tullut paljoa, koska kamerasta oli akku ihan lopuillaan :/!

IMG_8694

IMG_8696
Ja ponilla vähän hassut takajalat.. :D
IMG_8697

IMG_8698
tuli vähän läheltä tommonen korkee, mutta aika lyhyt hissihyppy :D..
IMG_8699
Ja tähän oli hyvä lopettaa!
Camin kanssa kokeiltiin nyt myös itseasiassa äitin ideana, tuota remontti turpista. En oikein osaa tän perusteella sanoa, oliko parempi, mutta ei ainakaan huonompi! Camilla on vähän ahtaat posket ja tämä kävisi senkin puolesta, ettei kiristä poskien kohdalta ja erityisen hyvä on se, ette poni saa auottua suutaan läheskään niin paljon. Toisena vaihtoehtona, ja varmaan seuraavana testattavana on vielä tietysti meksikolainen, joka myöskin on vaikutukseltaan hieman erilainen ( ja onneks nääkin löytyy jälleen Hilman kaapista ). Ja omistaja on siis mulle ihan luvan antanut, että Camille voi kokeilla esimerkiksi eri kuolaimia ja eihän me ilman syytä mitään varustetta sille ollakkaan vaihdettu.

2 kommenttia:

  1. Vau mitä heppoja ja mikä istunta! millon kysymyspostauksen vastaukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ihan kelpo pelejä ja kiitos:)! Varmaan koitan esimerkiks tässä viikonlopun aikana tehä vielä, en lupaa mitään mutta yritän mahdollisimman nopeesti.

      Poista