keskiviikko 13. elokuuta 2014

163. Poni punaisissa (pihlaisen aavikolla)

Moi! Yks päivä käytiin Camin kanssa kentällä leikkimässä kouluratsastusta. Mua olikin jo jonkin aikaa kutkutellut, että laitan ponille Hilman (pony kokoiset) fleecepintelit, kun sille sopii niin hyvin punainen! Tuntuu kyllä että vuoraan sen kohta pelkillä Hilman varusteilla, kun olen nyt ratsastanut Hilman satulalla, joka istuu Camille tällähetkellä paljon paremmin kuin sen oma, lisäksi lainasin Hilman huopaa kun en jaksanut etsiä Camin omista myös meidän satulaan sopivaa huopaa, lisäksi vielä nyt nuo pintelit ja alaturpahihnakin oli hilmalta lainassa :D... suitset sentään muuten vielä omat, mutta mietin hetken myös kuolaimen vaihtamista, kun poni toimii ehkä himpun verran paremmin kolmipala nivelellä, joka myöskin löytyy Hilman tavaroista... Heh, no ollaan kyllä muutenkin pidetty ponia aikalailla niinkun omaa.

Mitään ihmeellisiä juttuja ei tehty pinteleistä huolimatta, kentälle meinas tukehtua kumpikin osapuoli ratsukosta, ja ravasinkin sitten loppuravit pellolla.. En ole edes varma saako siellä vielä ratsastaa, mutta ajattelin ettei ponin kavioista jää sinne mitään tuhoa pelkästään loppuraveista. Muutenhan olisin varmaan mennyt pelkästään pellolla, heinä kun ei onneksi pölise.
 Ponilla oli ehkä vähän jännitystä, kun tehtiin pitkästä aikaa kunnolla töitä (ratsastin siis ekaa kertaa sen jälkeen kun olin tullut kipeäksi) ja töhötti vähän omiaan välillä.. Yhdessä vaiheessa se tarjosi mielellään kokoajan vastalaukkaa ravista, vaikka en edes oikeastaan tehnyt mitää. Poni vaan halusi kai jo laukata? No mä sit annoin sen jatkaa ja tehtiin sitten yksi vastalaukka ympyrä ihan Camin mieliks, ja sit se taas jakso jatkaa hetken ravityöskentelyä nostamatta laukkoja itekseen. Hassu otus :D.. Laukkakuvia ei sitten paljoa tullutkaan, kun kamera ei tykännyt siitä hiekkapölystä mitä kentästä kokoajan nousi.
 Lopettelin aika äkkiä, kun oli tosi kuuma, eikä siellä kentällä ollut yhtään kiva työskennellä kun kaikki hengitystiet täynnä hiekkaa :/. Pellolla Cami tuntui kyllä tosi kivalle, liikkui paremmin ja nosteli jalkojaan heinikossa, mutta sielläkään ei sitten enää menty kuin vain ne loppuravit ja käynnit.

IMG_8227

IMG_8232 – Kopio – Kopio

IMG_8238

IMG_8245

IMG_8255
Onneks meidän kenttä ei oo ikinä yhtään pölissy...
IMG_8261

IMG_8262

IMG_8267
Letti joka lopulta purkaantu ):
IMG_8269
Ja häntäletti, jonka äiti otti pois kun tuntui ponia sen verran ahistavan :D
IMG_8286
Ja ponin omasta toiveesta vastalaukka ympyrää, ei yhtään hassumpi esitys :D..!
IMG_8287

IMG_8292

IMG_8295

IMG_8296

IMG_8312 – Kopio

IMG_8340

2 kommenttia:

  1. Milloin tulee kysymyspostauksen vastaukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan tehdä ne kysymykset, mitä pystyn videolla, koska sitä toivottiin, joten todennäköisesti aikalailla heti, kun olen saanut kuvattua videon :)... jos siis sen toteutus onnistuu millään tavalla :D!

      Poista