maanantai 13. tammikuuta 2014

137. Marun estetunti

Heips! Mulla on taas vähän kestänyt päivittää, mutta ei sen puoleen että koko blogi-innostus ois taas jo hiipunut! Ei vaan oo ollut oikein sellasta hetkee, et oisin kerennyt päivittää, mut nyt on:).
  Oon ihan innoissani kun tuota lunta näyttää tulevan ja pakkasta riittää, vaikka kävinkin tänään varmaan lähellä hypotermiaa ootellessani melkein 25 minuuttia bussia pihalla. Mut se kuitenkin tietää sitä, että ehkä sittenkin tänä talvena on vielä mahdollisuus hankitreeneihin, vauhtimaastoihin ja hiihtoratsastukseen, Jes!
Viimepäivinä, oikeastaan viikkoina kun ei ole voinut tehdä paljoa mitään kun hepoilla on turhaa pöllöenergiaa ja ei silti pääse purkamaan sitä oikein missään, kun kaikki tiet, pellot ja kentät niin huonona kelien takia. (niitä hetkiä kun alkaa haaveilla maneesitallista!). Mut onneks ollaan kuitenkin päästy nyt hyppäilemään vähän maneesilla, se on vaan yksinkertasesti se paras tapa mulle ja Hilmalle liikkua, kuitenkin lähes aina molemmilla on tosi kivaa ja hyvä mieli vielä treenin jälkeenkin ! 
  Tuossa pari julkaisematonta/uutta kuvaa ja kerron sitten vielä vähän viimeisimmästä estetunnista.

maneesille lähössä!
hilma yks pv erittäin kuvauksellisena.

huomaako näistä mitenkään mikä on uusin?

saatiin muuten tälläset hienot pinkit heijastinliivit!


Tuossa pari videonpätkää tosiaan Marun estetunnista viime perjantaina. Mentiin puomeja, kavaletteja ja pikkuesteitä koko tunti, mutta tollanen tekniikka harjottelu kyllä teki meille taas oikein hyvää välillä. Ensinnäkin mulla alkaa kuntokuuri, kun meinas taas alkaa iteltä kunto loppua ratsastaa hilmaa ihan oikeesti kokoajan!
Nuo videot on aika lopputunnista, ja tuon viimeisen "radan" loppu tultiin pienenä aikaratsastusharjoituksena niin, että otettiin ihan aika. Hilma oli aika kiva ratsastettava koko tunnin vaikka epäilinkin hieman sitä kun oli yksi vp alla. 

Vielä pieni mainostus kun tuli vaan mieleen, että jos kiinnostaa niin menkää seuraamaan instassa jos ette seuraa jo :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti