perjantai 24. tammikuuta 2014

138. esteratsukko + koulusatula


Moi! hetki kun oon taas kirjotellu. Piti päivittää jo aikoja sitten alue valkusta, mutta en oo saanu aikaseks. Nyt kuitenkin vähän siitäkin :).
Ensin kuitenkin pari sanaa tästä päivästä. En tosiaan ole pitkään aikaan mennyt koulusatulalla kun viimeksi se oli vähän huonossa asennossa ja painoi hilman selkää ja väänti minut etupainoiseen asentoon, myös jalustinhinojen kanssa on ollut probleemia joten ei ole innostanut sitä esiin kaivaa. Nyt kuitenkin kävin tuhlaamassa loput satulavyön lahjakortista ja ostin kouluhuovan, joten pakkohan sitä oli päästä testaamaan! karvaromaani ja edestäkorottava geeli alle niin satula istui taas hyvin, lisää reikiä jalustinhihnoihin ja ahdistus hävisi. Eipä ollut kyse kovinkaan suuresta ongelmasta, vaan asenteesta toimia asian hyväksi.
  Aluksi oli kyllä aivan avuton olo kun jalat roikkui kilometrin päässä ja ei saanutkaan matkustaa tutussa turvallisessa este könötyksessä, ja lisäksi tuntui, että hevonen juoksee alta. Nuo vähäiset kaksi kuvaa ovatkin juuri aikalailla sen jälkeen kun aloitin, kun äiti lähti sitten jo pois kameran kanssa, mutta Hilma kuitenkin parani kokoajan loppua kohti. Aivan lopussa se olikin pitkästä aikaa tosi kivan tuntuinen ja rento :). Tein tosi yksinkertaisia tehtäviä, temponvaihtelua, asetuksia ja taivutuksia, koska Hilmalla on ollut aika kevyt liikutus viimepäivinä, niin en odottanut että se olisikaan mikään superhyvä (ja oikeassa olinkin siinä suhteessa, että tuskin olisinkaan saanut sitä keskittymään tarpeeksi mihinkään kovinkaan vaativiin tehtäviin).
  Tyytyväinen kuitenkin olen, ja ehkä mä innostuin sen verran, että ehkä sen koulusatulan vois useemminkin esiin kaivaa.


Oon myös lumien tulon jälkeen mennyt paljon pellolla, superhienoissa oransseissa housuissa :'D!Viimeviikonloppuna oli myös aluevalmennukset, mutta me ei päästy tälläkertaa kun ekana päivänä. En nyt oikeastaan kerro kovin paljoo valmennuksesta, mutta mulla loppui niin pahasti kunto kesken, että en pystynyt tekemään tuota ilman jalustimia hyppyharjoitusta.. olisi vaan ollut hepalle epäreilua kun ei riitä voimia ratsastaa niin tulee sen takia huonoja lähestymisiä ja hyppyjä, joten se tehtävä jäi lyhyeen. Meillä oli jo sitä ennen melko rankka harjoitus, jossa piti hypätä rataa 5 min putkeen. En myöskään ollut ihan terve ja tulinkin valmennuksen jälkeen vielä pahemmin kipeäksi :/. Mutta silti, myös mulle on kuntokuuri tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti