maanantai 27. tammikuuta 2014

139. koulua, peltoilua ja hankihyppyjä


R <3 H

Heips! En oo taas kerenny kaikesta heti päivittää, mut nyt taas vähän kuulumisia luvassa. Oon nyt menny muutamina päivinä koulua. Siitä muutamia kuvaia ja videonpätkiä tuossa "koosteessa". Pari sanasta videosta, eli siinä kaikki pätkät on otettu melko alusta kun olen ratsastmaan ruvennut, joten niissä Hilma ei ole vielä kovinkaan rento, hyvä tai parhaimmillaan, mutta halusin silti laittaa pitkästä aikaa edes jotain videota kun äiti oli noitakin ottanut samalla kun räpsi muutamia kuvia.
  Tuo yksi päivä kaikenlisäksi oli Hilmalla kunnon possuilu päivä! Neiti testasi kyllä taas mun hermoja oikein urakalla, mutta oli kuitenkin ainakin pätkittäin sitten kivakin.
  Me myös hypättiin eilen (sunnuntaina) ekaa kertaa tänä talvena hangella. Hilma oli aika kiva ja kun tultiin pientä rataa niin sain aika hyvin säädeltyä laukkaa ja ponnistuspaikkoja mieleni mukaan ilman mitään ongelmia. Maria kävi vielä minun jälkeen ottamassa pari hyppyä Hilman kanssa, mutta siitä ette nyt valitettavasti mitään kuvia saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti