maanantai 6. tammikuuta 2014

136. Pitkästä aikaa hyppelyä

Moi!

Siitä onkin jo aika pitkä aika kun viimeks oon vaivautunut bloggeria avaamaan. En mä silti vieläkään ihan täysin ollut blogia unohtanut: D! Meille kuuluu ihan hyvää, vaikka ottaakin päähän tämä lumettomuus ja märät tai jäiset kelit.. säällehän ei valitettavasti mahda mitään, mutta onneks meillä on maneesi ihan lyhyen kävelymatkan päässä niin pääsee liikuttamaa heppaa ihan kunnollakin.
  Kuvia en ole pitkään aikaan saanut, mutta lauantaina käytiin hyppäämässä maneesilla niin sain äitin kuvaamaankin vähän. Joulupukki toi meille vähän myöhässä muutamia kivoja lahjoja joita myöskin piti päästä heti testaamaan! kuten uudet suitset, suojat, ratsastushousut, ihku pinkki raippa(!), kävelytysviltti ja heijastinkamaa.
 Hypyt onnistu hyvin, kävin joku pari päivää aikaisemmin hyppäämässä ehkä ekaa kertaa kuukauteen ja mentiin sillon vaan pikkuesteitä ja helppoja juttuja muutenkin, mut nyt hypättiin vähä enemmän jo taas.
Verryttelyhyppyjä otin eka pienille ja sit tultiin vähän isompana yhtä pystyä ja okseria. Sitten taas vähän pienempää jumppaa pari kertaa ja sit sellasella tavallaan kahdeksikolla noita kahta porttia. Ekalle tuli suhteellisen iso hyppy ja toiselle kielto, mutta toka kierros meni jo hyvin.
Tulin sitten melko pienillä esteillä lyhyen radan, johon tuli yks hyppy jokaiselle esteelle, ja sitten muutamaa estettä vähän nostettuna vielä saman radan käänteisessä järjestyksessä. Molemmat radat suju hyvin ja oli kiva hypelläkkin pitkästä aikaa :)!
Kuvat on vähän huonolaatuisia kun kamerassa ei ollut asetukset ehkä ihan täydellisesti mutta kyllä kai niistä tarpeeksi selvää saa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti