perjantai 27. tammikuuta 2012

8. Epätoivoista kouluratsastusta

Tänään juu oli siiis tarkoitus treenailla tuota koulua. Pasi on aurannut yhdelle pellolle sellasen "kentän", siinä ei ole paras mahdollinen pohja, mutta pystyy kuitenkin ihan jees menemään. Alkukäynnit tulikin hyvin käveltyä siinä tallilta sinne pellolle, mutta jatkoin siinä sitten rennossa kevyessä ravissa yhtä tietä pitkin alkuverkaksi. Yhessä vaiheessa sinne mennessä taas eteen tuli mörkö, Ja hilma teki siitä ravista sellasen jalat suriks ponppu pysähyksen, ja siitä täys käännös nokka kohti kotia. Hyvä etten istunut kaulalla kun lauleskelin siinä hilmalle ihaillen maisemia. No ei siinä mitään, täsykäännös takas ja matka jatkui, hilma kyllä hetken kyyläs taas kaikkee ja oikein tuntu selkään miten pinkee ja jännittyny se oli.
  Ravailtiin sitten sinne "kentälle" takas ja aloin työskentelee siinä ravissa ja hieman laukassa, mutta Hilma oli kyllä niin innoissaan ja halus taas vaan laukata mennä kovaa jee. Eikä siitä sitten tullutkaan oikein mitään alkuun. Hilmaa ei myöskään oikeinn huvittanut eikä kiinnostanut yhtään, visko vaan päätään ja yritti posotella.
  No tarja ja äiti tuli sitten siinä kahtoo ja tarja neuvo jotain tehtäviä ja hilma pikkusen rauhottu ja alko keskittymään, mutta sitten lopulta tarja kävi selässä hetken ja otti ravia ja laukkaa siinä. Kävin sitten vieklä sen jälkeen hetken vähän yrittämässä vielä, että jos siitä jotain, ja sit toimikin jo vähän paremmin... no joskus on tälläsiä päiviä, mut sit kun meillä osuu ajatukset yhtee, niin sit se meneekin hyvin.
 Mut sit huomattii et sillä oli suunpielet ihan vähän auki, ilmeisesti se turpahihna vähän hangannut, ja se on semmonen herkkis tollasista, että se voi olla että se otti siitäkin aika paljon nokkiinsa, mutta laitetaan nyt sitten turpahihna vaihtoon ja katsotaan mitä tapahtuu.

näiin.

tuossa ylempänä siis alusta kuvia, sillonkin tuli siis joitain ihan hyviä pätkiä.


tuossa nyt tarjasta ja hilmastakin yksi kuva: )




sitten loppuun suju jo aika hyvin: ).

2 kommenttia:

  1. no ei teidän kouluratsastus voi olla epätoivosta verrattuna mun kouluratsastukseen :'D

    VastaaPoista