torstai 26. tammikuuta 2012

7. Maastoilua part2


Kiva majava tuo kuski... : )

hevonen onneks jaksaa edustaa: )

Lisäsin tohon alkuun nyt niitä eilisen kuvia, kun ei oikein eilen onnisunut niitten lisääminen.
Tänäänkin oltiin siis maastoilemassa, ja käytiin vähän pitempi lenkki, joka oli vissiin semmoset 14 km. Alkuun suju kaikki jees mitä nyt vähä pelotti postilaatikot ja sit kun puusta tippu lunta niin hui kamala! mutta sitten  kun tultiin takasin päin, ekalla laukkapätkällä hilmaa vähän alko kiukuttaa kun ei saanutkaan mennä ihan miten tykkää, ja meni sitten vähä aikaa että se oli kunnolla taas kunnolla kuulolla ja kun mä sen siirsin käyntiin niin tuli taas semmonen pikku pukki... tamma mikä tamma: D. 
 Sitten yhdessä vaiheessa kun olin jo siirtänyt hilman melkein raviin, ja hidastelin sitä, niin sitten tarja päätti härnätä hilmaa vähä ja suhautti kuvalla ohi, hilma otti hirveet kilarit ja l'hti iha täytä kiitoo kyselemättä multa mitään! Ja meni muuten aika kauvan että sain sen takasin raviin ::D. Sitten yhessä vaihessa kuva nosti uudestaan laukan ja hilmapa sitten taas otti nokkissa että kuvahan ei sen edelle mene ja ei sit antanut enää kiinni niin laukattiin siinä sitten alamäki ... 
sit loppumatka olikin kävelyä. Molemmat hepat oli kyllä ihan hiestä märkiä, mutta hilmalla oli silti vielä virtaa: D. mut sellasta tälläkertaa.
Lisään sitten vielä joku päivä videoo myös noista maastoiluista : ).
otin kuvia hilmasta aamulla: ).








ja tossa yks kuva teille meidän maastoilu toveristakin: D.


3 kommenttia:

  1. Hih hauskan näköstä :D On se hilma sulonen noissa kuvissa :)!

    VastaaPoista
  2. Ei voi muuta sanoo kun että " päätöntä menoa".....;))))

    VastaaPoista