keskiviikko 25. tammikuuta 2012

6. Maastoilua

Tänään tosiaan tulin tänne joutsaan, ja lähdettiinkin melkein heti ratsastamaan, kunhan oltiin tarpeeks uusia varustieta ihaltu ja muuta ::D.
Hilmalla on ollu jalka vähän kipee, ja kengittäjä käski rauhallista liikutusta.. Okei se oli meille melko rauhallista, koska yleensä mennään aina täysiä, mutta ei silti mitenkään kovin rauhallista, kun ei hilma ontuntu yhtään vaan oli ihan normaali, ja muutenkin aika pinkeenä menossa: D.
En nyt ole kovin hyvä kirjottamaan mistään maastoilusta, mutta käytiin semmonen ihan kivan pitkä lenkki tuolla teillä ja hieman lumisemmilla teillä, ja suju kaikki iha ongelmitta, alkuun hilma meinas vähän liikaa innostua, ja sit kun otin sitä kii ja muuta vähän laukkaamisen jälkeen niin heitti pientä pukkiakin ::D. Mutta sit ens kerralla anto jo ihan nätisti myös kiinni. Äiti yritti kuvata, muttta kuvat ei oikeein nyt onnistunut, mutta ei voi mitään, ja sori en pystynyt nyt lisää niitä kun oli vähän ongelmia, mut lisäilen sit viakka huomenna, jos onnistun. Tehtiin eilen myös muutamia ostoksia lisää, mutta niistä sitten myöhemmin kun kerkeen: ).

2 kommenttia: