torstai 10. marraskuuta 2016

Onko teillä kysyttävää?

Viimeisimmät postaukset on nyt tulleet aika tiuhaan tahtiin, mutta parempi kai tehdä ja julkaista niitä silloin kun on aikaa ja nyt sitä on löytynyt blogillekkin :). Niinkuin otsikosta jo joku saattoi arvatakkin, ajattelin piiitkästä aikaa toteuttaa kysymyspostauksen, tai nykyään nämä taitaa mennä nimellä Q&A. Oli miten oli, tämän postauksen ideana mulla ei ollut muuta kuin tiedottaa aikeistani ja tämän postauksen kommenttiboksiin + instagramiin lisäämääni kuvaan saa laittaa kysymyksiä. Vastaukset tulee ehkä videona! 

Tämän postauksen kuvituksena on muutamia tämän vuoden tammikuussa otettuja kuvia jäältä, joita en silloin blogissa jostain syystä julkaissut. Toivottavasti päästään tänäkin vuonna jäälle treenaamaan, superkivaa, kun tasaista riittää ja tilaa on! Myös näistä kuvista välittyy selvästi, että hauskaa on ainakin ollut :D.
Ja sitten niitä kysymyksiä! Mielellään tietysti hevosiin liittyen, mutta muustakin saa kysyä. Onko sinua siis jäänyt askarruttamaan joku asia, tai haluat tietää jotain, mihin et ole blogista löytänyt vastausta?

2 kommenttia:

  1. Mitkä on sun tavoitteet ratsastuksessa? Mikä oli eka hevonen/poni jolla ratsastit kokonaisen tunnin?

    VastaaPoista
  2. Mitkä on sun tavoitteet ratsastuksessa? Mikä oli eka hevonen/poni jolla ratsastit kokonaisen tunnin?

    VastaaPoista