sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kuluneen viikon kuulumisia

maanantain estetreeni
Moi! Nämä pari viime viikkoa on tosiaan koulun alettua kulunut vähän kiireisemmin, varsinkin näin kesän jälkeen kun tietty rutinoituminen koulurytmiin puuttuu (ainakin mulla se tulee vähän hitaammin perässä, en sitten muista tiedä :D). Olen suunnitellut Hilmalle aina etukäteen jonkin näköiset viikko-ohjelmat ja toteuttanut ne sitten vähän fiiliksen mukaan. Olen siis miettinyt etukäteen sääennustusta tarkkaillen, mitkä päivät on hyppypäiviä, vähintään yksi maasto, mielellään yksi juoksutus + vapaa ja yhtenä tai kahtena päivänä koulu tai puomi työskentelyä. Kun nämä on jaotellut etukäteen, niin on ollut helpompaa pysyäkkin suunnitelmassa, vaikka toisinaan tuliskin jotain yllättäviä menoja tms. Tällä viikolla Hilman ohjelma oli seuraavanlainen:

Ma: Esteitä
Ti: Esteitä
Ke: askellajit läpi
To: puomeja
Pe: maasto
La: juoksutus
Su: vapaa

Ensi viikolle me saatiin pitkästä aikaa varattua valmennukset, jee! Mennään siis tiistaina ja keskiviikkona Hanna Tardiveaun valkkoihin Sorsasaloon. Tiistaina Hilma jääkin taitotalleille yökylään, todennäköisesti se on kuitenkin vain tyytyväinen kun pääsee talliin nukkumaan. Kotona se on siis ollut vielä toistaiseksi myös yöt pihalla eikä tietenkään nukkunut niin levollisesti, paljoa tai hyvin kuin omassa karsinassa ja sen seurauksena ollut vähän jopa laiska liikuttaessa.
   Lähdetään myös vielä pitemmästä aikaa kisoihin! Nimittäin tasan viikoon päästä, eli 4.9 Siilinjärvelle. Hypätään siellä hyvin todennäköisesti 100cm & 110cm. Tai ainakin toivottavasti, tällä hetkellä ilmottautuneita on 100cm luokkaan vasta 2 ja 110 ei yhtään, joten toivotaan, että niihin tulee sen verran osallistujia että ne pidetään!  Lähdetään myös ekaa kertaa kisoihin ilman äitiä, katsotaan miten tästä selvitään :'D.operaatio sininen on uusi musta.

Mun kahdet pikeurin pöksyt lähti mummolle korjattavaks (♥)  ja mun ratsastuhousu tilanne atm on muutenkin aika huono, niin keksin sitten värjätä vanhat tarpeettomat kisahousut uusien ostamisen sijasta. Tulihan tuo värjäyspussi "vähän" halvemmaksi. Huvittavaa tosin tässä oli se, että ostin velvet black nimisen värin, mutta lopputulos oli sininen? Jo se vesi värjääntyi tumman siniseksi. Tiesin ettei se välttämättä täydellisesti noihin materiaaleihin tartu, ja ajattelin lopputulokseksi harmaata mutta yllätyksenä sainkin siniset housut :D. En voi siis ainakaan mennä kehumaan tätä kyseistä tekstiiliväriä, mielestäni ainakin tein operaation ohjeiden mukaisesti jne. Mutta onneks värillä ei ollutkaan mulle väliä, kuhan ei mitään keltaista tai violettiä kiitos, niin nämä pöksyt menee nyt ihan hyvin myös kotikäytössä.

Tässä vielä lyhyt viedokooste maanantain estetreenistä. Sää oli huono, mulla oli särkenyt päätä jo monta tuntia ja myös koko ratsastuksen ajan ja hilmaakaan ei meinannut millään huvittaa alkuun. Mentiin siis tosi yksinkertaisia juttuja, ja esteetkin pysyi matalina. Seuraavana päivänä hypättiin samoja esteitä, mutta vähän eri tehtävillä ja aloitettiin samoista korkeuksista joihin eilen lopetettiin ja tultiin lopuksi esteitä n. metrissä. (tiistaista videota Instagramissa).Mulla saattoi olla jotain muutakin mielessä aijemmin, mitä piti tähän kirjoittaa, mutta en enää muista. Ensi viikosta vielä sen verran, että huomenna Hilmalla on kengitys ja liikutan sen varmaan aika kevyesti. Tiistaina ja Keskiviikkona tosiaan ne estevalmennukset ja sunnuntaina kisat, eli hyppypäivä tulee ensi viikolle 3. Muulta osin onkin siis tarkoitus pitää liikunta kevyenä, eli joku hyvänmielen maasto, juoksutuspäivä ja varmaan yksinkertaiset sileäntreenit, ei mitään hikisiä kouluvääntöjä. Blogiin kirjoittelen ensi viikolta varmasti ainakin valmennuksista :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti