sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen


Heips! Blogi taas nukahti kokonaan muutaman kuukauden ajaksi, mitä sen ajan sisään mahtui? Sitä koitan avata tässä alkuun hieman. Musta olisi edelleenkin tosi kiva blogata aktiivisesti mutta syyskuun kisat jäi meidän vikoiksi tän kauden osalta, valmennuksiakaan ei ole juurikaan ollut lähinnä kotitreeniä sääolosuhteitten armoilla, kuviakaan ei oikeasti taida olla juuri minkään näköistä kuluneelta ajalta ja mun innostus blogata ilman kuvamateriaalia on oikeasti todella alhaalla. En kuitenkaan ole poistamassa blogia tai lopettamassa, postauksia vain tulee ehkä toisinaan harvemmin, toisinaan sitten tiheämpään niinkuin varmaan viimeinen vuosi kuluikin.

Hilmalle kuitenkin siis kuuluu tällähetkellä hyvää, niinkuin varmaan esille tulikin, ollaan treenattu ihan kotioloissa keskenämme. Jokunen viikko meillä tosin oli pitkästä aikaa Terhin kouluvalmennus jossa saatiin ihme kyllä vain kehuja, että hevonen tuhat kertaa paremmin kuin edellisen kerran kun ollaan Terhin silmän alla oltu.

Tähän aikaväliin on kuitenkin mahtunut kaikesta huolimatta aika paljon, joten ehkä helpointa jatkaa bloggaamista siitä missä mennään nyt. Muutamia potauksia mulla on kuitenkin suunnitteilla, jotka olisi lähiaikoina tarkoitus toteuttaa :). (Niistä lisää kuitenkin sitten, jotta pysyisin edes jotenkin aiheessa)

Tälläviikolla saatiinkin pitkästä aikaa hieman uusia kuvia (taas kerran kiitos Pinjan!), jotka saavatkin toimia tämän postauksen kuvituksena :). Valitettavasti tosin hämärä meinasi keretä hieman yllättämään meidät ja kovan lumisateen takia kuvausolosuhteet olivat hieman vaikeat. Saatiin kuitenkin monia ihan hyviä kuvia!


nää on taas näitä.Vihdoin sitä luntakin tuli, ja ollaankin päästy treenailemaan jäälle. Hilmalla oli aika todella paljon intoa siellä ekoilla kerroilla ja meno aika vauhdikasta, mutta todella kiva kuitenkin että vihdoin näin maneesittomanakin pääsee johonkin aivan kunnolla töihin! Nyt toki kentällekkin voi pikkuhiljaa ajatella menevänsä kun siihen on satanut lumikerrosta päälle, mutta onhan meillä ollut tuhat kertaa mukavampaa mennä jäällä ilman aitoja: D. 

Muuten mulla ei tällä erää olekkaan kummemmin kerrottavaa, toivottavasti saadaan pian uusia kuvia tai keksin jotain, että saisin vähän enemmän postailtavaa taas :). Omalta osaltaan myös blogi ulkoasuineen yms, vaatii pientä päivitystä. Jännityksellä jäämme siis odottamaan saanko tänä vuonna mitään parannusta tapahtumaan blogin suhteen !

joku saatto vähän pukittaa


meinas mopo karata käsistä


2 kommenttia: