keskiviikko 29. toukokuuta 2013

109. Tässä vois olla parempiki otsikko

IMG_7255IMG_7267IMG_4760IMG_7283

IMG_7322

IMG_7333

IMG_7339

IMG_7340

IMG_7343

IMG_7345

IMG_7358
no huppsan, ei se aina onnistu!

IMG_7367

IMG_7374

IMG_7394

IMG_7398

IMG_7400

IMG_7401

poinks

asdff

Heipps!
Piti vissiin jo vähän aikasemmin tulla päivittelee, mutta en saanu aikaseks, maanantaina oli luokkaretki ja eilen en vaan oikeestaan ollu koneella, mut nytpä kerron vähän lisää tästä hyppelystä :).
Oikeestaan eka kunnon reeni pitkään aikaan! Kentta oli aikalailla semmonen että pysty laittaa esteitä minne halus ja korkeudetkaa ei ollu niin rajottuneita pohjan takia, vaikka se ehkä hieman kova olikin, no ei liian.

Hilma oli aika reipas mut toimi oikein hyvin, sitä lukuunottamatta, että alkuun se vähän hätiköi ja oli vähän ylipirteenki olonen.. Ja sit oli vielä tommone kamalan paha mörköportti, jonka aattelin laittaa ihan uhallani kun hilma ei oo pitkään aikaan nähny mitään pelottavia esteitä ja se yleensä kyttää sellasia kiinteempiä esteitä, joista ei nää läpi, ja nytpä oli hyvä tilaisuus tommonen pelote laittaa. Sen vaikutus toimi liianki hyvin, ku jo alkuverkka taisteltiin siitä, että voiko sen vierestä mennä vai ei.
Tehtävät ja radanpätkät mitä menin ja tein suju aika hyvin, vaikka musta tuntui alkuu, et mun istuna on ihan kamala ja jalka lentelee miten sattuu, vaikka todellisuudessa se ei noitten kuvien istuntaa pahempi ollut missään vaiheessa, kai se sit vaan tuli ku en oo hypänny vähään aikaa tuon kokosia esteitä, ja parannettavaahan tuosta taas löytiikin ihan kamalasti! en oikein muista enää tarkemmin fiiliksiä tai muutakaan, kun tuosta kuitenkin jo muutama päivä joten tästä tuli vähän samojen asioitten jauhantaa :/..

Muutenkin, voisin välillä yrittää kirjoittaakkin jotain noista ratsastuksista, nyt kun olen lykännyt vaan hirmuisia läjiä kuvia ja kertonut parilla lauseellla niistä jotain, toisaalta ei olla hetkeen tehtykkään mitään.. mutta voisi kai sitä muutenvaankin yrittää kirjoittaa vähän mielenkiintoisempia postauksia?

tuossa muuten pari videon pätkää jotka oon unohtanu julkasta, pari viikkoo sitten otettuja, kun humputtelin ilman satulaa : D

tossa vielä hirveen hieno kuva loppukevennykseksi =D...

2 kommenttia:

 1. aiai Tiia ;) mitkä kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kauhee pahapeppu ku noilla ratsastan!:o
   mut saappaat sano sopimuksen irti ja yli isot kumpparit tuottaa pahoja henkisiä ahistuksia... joten noi on aika sopivat tilanteesee :).
   ja iteppähä oon valintani tehny jos noista jotain haittaa ois.

   Poista