maanantai 6. toukokuuta 2013

105. Uutta ulkoasuaKerrankin jonkun muun tekemä banneri kun oma:D.. Ja päätin sitten muuttaa koko ulkoasun sen mukana melkolailla kokonaan uusiks, mitä tykkäätte tästä näin? olihan se edellinen ehkä vähän turhankin pirteen värine.
Omaan silmään tää on ainakin ihan kiva, (tosin tuo bannerin oikeen reunan kuva on aivan hirveä omalta osalta o.o! mutta kestettäköön se ehkä tämän kerran) vaikka tulihan tästä taas aika sininen.
Muuta mulla ei oikein tälläkertaa, tänään mentiin Hilman kanssa erilaisia puomitreenejä ja halusin rakentaa yhen matalan ufo esteenkin ja sitä tulin ehkä 4-5 hyppyä, huomenna sitten jatkellaan ehkä hieman hyppytreeniä, katsotaan tarkemmin huomenna.
Ja koska mä en nyt sorsikseen pääse kisaamaan niin selvittelin tänään vähän asioita ja mut voi joka päivä sieltä löytää sitten näillä näkymin toimihenkilön liivi päällä ja kamera kourassa : D. Eli siis töihin menen äitienpäiväkisoihin.
Ja nyt onkin oikein kunnon hevostelu viikonloppu kun torstaina olis suuntana myös keskimäen tallikisat linssin takaa, ja perjantainahan menen siis myös ahkerana tallityttönä rakentamaan rataa sorsikseen, joten näissä merkeissä saatetaan ehkä aika monien lukijoidenkin kanssa näkyillä: ).

Mutta siis, kommenttia saa heittää uudesta ulkasta!

2 kommenttia: