perjantai 10. toukokuuta 2013

107. Bloggerilla ei oo kaikki muumit laaksossa.

Tosissaan huomasin, että ainakaan noista kyselyistä ei ole yhtään mitään hyötyä, kun ei se näytä oikeita tuloksia kuitenkaan! samoin nuo tykkään, luin, katsoin vain kuvat ja nuo napit ei toimi ihan oikein? joten aattelin että poistan ne ainakin toistaiseks ja lisään myöhemmin takasin jos sit toimis kunnolla.

Ja tässä muutamia kuvia eilisistä keskimäen tallikisoista, jossa seisoin litimärkänä kentän laidalla joku 4-5h, mutta kun ei malttanut olla edes parin ratsukon ajan kuivattelemassa, kun otin pakkomielteeks ottaa jokaisesta edes pari kuvaa niin siinähän sitten palelin ja kuivailin kokoajan kameraa. Ja sää olosuhteet oli tosissaan melkein huonoimmat maholliset, joten laatu sen mukaista, onneks mulla on se semmonen varjostin juttu, en tiiä sen oikeeta nimee mut siihen putken päähä laitettava semmonen joku lisätötterö, niin ei satanu suoraan linssiin se vesi ollenkaan : D. Nyt on edelleen sellanen fiilis, että en mee enää koskaan pihalle.. mut pitäs kuitenki jo jonku ajan päästä sinnekki taas lähtee :p!
4 kommenttia:

 1. vastavalosuoja? :D kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. No en siis ole ainoa, jolla noi luin yms napit ja kyselyn vastaukset iha pelitä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. blogger vissiin vaihtanu html koodiaan tai jtn, niin voisko johtua siitä ettei ne toimi ihan kunnolla:D? en tiedä kyllä! mutta ei oo jotenkin ees yllättävää

   Poista