sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

28. Let's make a new tomorrow, today

Tässä minä vielä istun ja kirjoitan, eli henggissä olen! Vaikka aika tiukkaa tekeekin.
Jonnan tunnit meni omasta mielestäni ainakin aika hyvin: ), ei ole minkäänlaisia kuvia tai videoita, joten en viitsi niistä kertomalla kuluttaa teitä, kun ei oikein muutenkaan ajatus kulje.
Mutta sen verran voin kertoa, että saatiin jonnalta palautetta esimerkiksi hyvästä istunnasta ja siitä, että heppa liikkuu kivasti omalla moottorilla. Tällä viikolla oon muutenkin saanut kehuja melko paljon kivasta tammasta !
Ja en voi kieltää etteikö se ois ollukkin aika kiva; )!

Sitten vähän viimeisen päivän tunneista, ekalla tunnilla hypättiin rataa, vaikka listan mukaan olisi ollut puomeja. No ei kai siinä mitään verkkailtiin ja otettin verkkahyppyjä lyhyillä radan pätkillä. Kaikki sujui siihen asti, että vastaan tuli kamala este jossa oli volvotynnyrit alla!
Suunta oli suoraan ylöspäin, ja tuli sitten sen verran iso hyppy että enmpä siellä selässä kovin kauvaa kiikkunut... no tipuin kuitenkin vain polvilleen ja siitä hyppäsin äkkiä seisomaan. Mutta pitkästä aikaa vähän sattui tippuminen. Ilmat meinas lähtee pihalle, vasen käsi ja jalka ovat hieman vajaatoimintaisia, kun lensin jotenkin vasemmalla kyljellä hilman kaulalle tai jotain? nobody knows.

toisella tunnilla tehtiin vähän puomitehtäviä ja hypättiin vielä rataa, koska ne ryhmät oli vähän sekalaiset. yhteensä hypättiin hilman kanssa 4 rataa, 2 pientä ja 2 hieman isompaa.

hypppää näin !


eikä vielä toisellakaan tunnilla voinut mennä tästä normaalisti yli...




tässä vielä muutamia videoita, eka on vähän sekava kun mun piti tulla verkkahyppy ykköselle mut sit tuomas käskikin jatkaa enkä oikein tajunnu ja niin: D... toinen on tokalta tunnilta ja viimesenä on noita jumppasarja tunnilta otettuja videoita


1 kommentti: