lauantai 7. heinäkuuta 2012

25. päivitystä

Sorry, en oo oikein kerennyt päivittelemään kun en oo hepan selässä paljoo ollut ja en oo paljoo koneen äärelle päässyt, mut aletaan olla jo voiton puolella!
nimittäin leirin jälkeen olin mökillä jossa ei ollut sähköjä lauantaista torstaihin, käytiin tosin maanantaina liikuttamassa sieltä hilma, ja ti ja ke eva meni sillä, to ja pe menin itse tunneilla ja tänään sai vaparin kyytiongelmien takia. Huomenna meen vähä kevyemmin koulua ku hilma on ollu jotenkin tosi väsy noilla kahella edellisellä tunnilla.

mut sit maanantaina pitäskin taas lähtee riparille jossa menee ihan koko viikko... sillä välin muut ihmiset selässä.

sit varmaan vasta sen jälkeen saatte lisää leirimateriaaliakin.
ja nyt viimeistään on jo pakko vähän hehkuttaa, vaikkei mitään hehkuttamisen aihetta sinäänsä olekkaan: D. Mutta meillä oli viimeisenä päivänä sellaset "harjoituskisat" että ratsastettiin kouluohjelmat tiinan tuomaroitavana.

meidän ohjelma oli Tutustumisluokan kouluohjelma 2009 he C ja prosenteiks saatiin 60,555 %, joihin olen tyytyväinen. Oli nimittäin meidän eka yhteinen koulurata ja vihdoin sain edes sen 60 %, jota en ole tähän päivään menessä onnistunut saamaan kertaakaan:: D... 8 paperiin yritän vielä tavoitella. En oo ihan niin kriittinen ehkä itteenikään kohtaan koulupuolella kuin este. Ja ehkä tollein pienempien tavotteiden kanssa eläminen on mulle jopa parempi  vaihtoehto. Sen verran Tiinan kanssa juttelin, että ehkäpä me näyttäydytään syksyllä joissain seurakoulukisoissa näissä C tasoisissa luokissa. Seuraavalle radalle tavoitteena edes yhteen kohtaan 8 ja sitten toinen tavoite vähän pitemmältä kuin vain seuraavista kisoista olis sitten sijoille pääseminen: )!


mutta se niistä kouluhömpistä!


muutama julkaisematon kuva tältä ja aikaisemmilta viikoilta:


tää kuva maanantailta. c Pinja Suomalainen
eva ja hilma torstaina c. Emilia Räisänen
nää 2 kuvaa on meidän ekoilta tunneilta, ja tämä tais olla meidän toinen rata ikinä.




syön sut !




sori nyt jos noista sattuikin jotain jo olemaan: D, en ainakaan muista että olisin mitään noista laittanut. varustepostauskin tulee varmaan riparin jälkeen!

3 kommenttia: