maanantai 30. tammikuuta 2017

Hilman muutto!

Moi! Mä en ole oikein kerennyt postailemaan, ja tälläkin hetkellä mun pitäisi oikeastaan tehdä muutamaa koulujuttua.. mutta kirjoitan nyt kuitenkin nopeasti teille hieman kuulumisia! Tammikuu on ollut meidän osalta aika "hiljaista". Ei olla siis tehty mitään kummoista, eikä olla saatu vieläkään oikein ketään kuvaajaa paikalle, joten uusia kuviakaan ei juuri ole.   

Viikonloppuna meidän arjessa kuitenkin tapahtui suhteellisen iso muutos, nimittäin Hilman tallipaikan vaihto. Se muutti nyt siis meidän valmentajan talliin, taitotalleille sorsasaloon. Edellisessäkään paikassa ei mitään vikaa ole, eikä sieltä olisi millään halunnut lähteäkkään, mutta tällä hetkellä tarjous tästä paikasta vaikutti vain kaikin puolin järkevämmältä meidän kannalta. Tänään kävinkin haikeana hakemassa viimeiset unohtuneet tavarat pois sakulta ja ruokahuoneessa melassiastiaa hakiessani huomasin, ettei Hilman ruokintaohjetta oltu pyyhitty vielä pois. Tuntui kyllä älyttömän haikealta ajaa edes tallin pihaan, kun ensimmäinen ajatus oli "missäköhän tarhassa Hilma on" ja seuraavassa hetkessä muisti, että se ei olekkaan täällä enää. 

viime perjantaina oli super sumuinen keli, kun pakkailtiin hilman kamoja!

Haikeuden keskellä olen kuitenkin myös todella innoissani ja iloinen muutosta. Uudella tallilla on niin paljon hyviä puolia ja Hilma on vaikuttanut myös tosi tyytyväiseltä nyt parin päivän aikana. Olen liikutellut sitä nyt kahtena päivänä kevyesti, ja miten kiva ja rento se on ollut ratsataa maneesin hyvällä pohjalla! Miten huippua päästä liikuttamaan sitä nyt muutenkin kunnolla, pelkäämättä liukastumista. Myös maneesin peili on korvaamattoman hyvä ruoskimaan mun istuntaa, ja totesinkin jo äitille, että nyt on pakko viimeistään lähteä sinne lenkille, kun ei muuten kestä katsella itseään hevosen selässä :D.

Hilma meni taas suhteellisen hyvin koppiin, vaikka odutukset ei olleet korkealla syksyn lastausongelmien ja 3kk kuljetustauvon jälkeen!

Enemmän kuulumisia koitan päivitellä kun kerkeän :). Tähän loppuun vielä täytyy myös mainita, että kiitos edellisestä postauksesta tulleista kommenteista! Sain niitä nimittäin muutamia myös muualla kuin blogin kautta. Täytyy myöntää, että postauksen julkaiseminen jopa jännitti minua hieman vastaanoton kannalta, mutta yllätyin miten positiivisia kaikki kommentit lopulta olivatkin. Mulla on selvästi kivoja lukijoita :)! Se treenailujen aloittaminen on tosin vähän lykkääntynyt sairastelun takia, mutta varmasti jaan valmiita suunnitelmia myös tänne, kun pääsen kunnolla käytännössä niitä toteuttamaankin ensin!

Hilma uudessa rauhallisessa yksiössään "mummolassa" :D. 

2 kommenttia:

  1. Onnea "uuteen kotiin" Hilmalle ja toivottavasti tosiaan viihdytte uudessa paikassa, treenipuitteet siellä on ainakin tosiaan kunnossa! :) Taitotalleilla on kyllä hyvät puitteet! Mites se kesällä menee, käyttääkö Taitotallit sitä ns. "verkkakenttää" vai saako mennä ihan juhlakentänkin puolelle, vai käytetäänkö isompaa kenttää vaan valkuissa ja rataharkoissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilma kiittä ja ainakin me omistajat varmasti viihdytään, uskoisin hevosenkin vielä kotiutuvan tosi hyvin :). Se verkkakenttänä kisoissa käytetty on siis taitotallien kenttä ja käytössä ihan talvellakin, samoin se pienempi kenttä siinä ylempänä. Juhlakenttä on KuoRin ja käytettävissä siis samallailla taitotallilaisille kuin kaikille muillekkin vuokraa vastaan + niissä valmennuksissa :)

      Poista