maanantai 25. toukokuuta 2015

Höntsäilyä ilta auringossa


Eilen sain pitkästä aikaa ihan arkisia kuvia meidän sunnuntai ajeluista, siitä kiiotkset kuuluu Pinjalle! Ohjelmassa oli siis tosiaan vaan kisojen jälkeen vähän palauttavaa ajelua kivassa ilta auringossa enkä tainnut paljoo siirtymisiä, ympyröitä ja lävistäjiä kummoisempaa työskentelyä tehdä. Tultiin aika myöhään tallille joten Hilma oli kerennyt syödä jo iltaruokansakkin noin tuntia ennen.
  Ei yhtään huono, että välillä joku kuvaa taas kotonakin, tuli kuvia katsellessa aika monta muistutusta itselle istunnasta.. äkkiä ne näköjään unohtuu, kun vähänkään löysäilee asian suhteen. Koulutuntikaan ei varmasti olisi ollenkaan pahasta meille kummallekkaan, vähän muistutuksia perus asoista heti tilanteen yhteydessä eikä jälkeenpäin mietittynä voisi tehdä paljon. Mä voisin myös edes yrittää ratsastaa välillä vähän pidemmillä jalustimillakin, nyt mä kyllä pidensin niitä mutta silti nuo menisi edelleen kyllä vaikka este jalustimina..
  Hilma tuntui kyllä edelleen melkolailla samallaiselta ratsastaa kuin kisoissa. Hidas jalalle ja edestä pakenee mielellään kuolaimen alle ja jää tyhjäksi suusta, voi olla että edelleen sen kiima ja vihreän syönti vetää vähän laiskaksi. Katsotaan mitä se on huomenna vapaa päivän jäljiltä. Ei se kipeältä vaikuta mutta hieroja sitä voisi kyllä käydä pitkästä aikaa pyörittelemässä. Päällisin puolin se kuitenki on terveen oloinen, lihaskunnoltaan, karva on hyvä ja käyttäytyminen muuten aivan normaalia eikä myöskään esimerkiksi suussa pitäisi olla mitään ongelmaa ja myös sen jalat olleet nyt hyvänä. Voihan se olla jopa tietysti vain vähän väsynytkin, mutta se on kyllä liikkunut melko kevyesti, viime viikolla vain muutamana päivänä hikeen.
voihan etupainoinen joutsenkaula
2 kommenttia: