keskiviikko 4. syyskuuta 2013

130. Hurja heppa

IMG_0772 IMG_0777 IMG_0788 IMG_0809 IMG_0815 IMG_0817 IMG_0824 IMG_0828 IMG_0831 IMG_0841 IMG_0842 IMG_0844 IMG_0846 IMG_0849 IMG_0852 IMG_0853 IMG_0865 IMG_0889''

Moi! tästä päivästä, eli siis tiistaista on tulossa videopostauskin, mutta se ei sisällä lähes ollenkaan selostusta joten kerron jotain tähän. 
Ensinnäkin, sain siis lahjakortin satulavyöhön, joka sattui oikeestaan just oikeeseen hetkeen, ja kävinkin sitten malttamattomana heti siellä! Mukaan tarttui siis nuo chapsit mitä olen jo oikeasti pitkään miettinyt ja toinen pitkään ajatuksissa ollut punainen satulahuopa:D.. sattuipa kivasti olemaan myös tuollatavalla muotoiltuja vielä yksi punainen huopa jälellä oottamassa mua! lahjakortille jäi vielä vähän rahaa, kun en tälläkertaa löytänyt mitään muuta sellasta "just tää on pakko saaha" tavaraa mihin ois vielä raha riittänyt, mutta vähän sillä silmällä kattelin kuitenkin niitä otsapantoja että ehkä käytän loput rahat ens kerralla johonkin niistä:)!
Me kuvattiin siis tosiaan videopostausta Pauliinan kanssa, ja voin luvata että mikään järkevä siitä ei varmasti tullut, mutta oikeestaan sitä oli ihan kiva tehdä voisin joskus tässä koittaa uudestaankin, eihän mitään voi oppiakkaan kuin tekemällä. Sen julkaisen heti kun saan koottua ja ladattua, ei välttämättä vielä tänään mutta mahdollisimman pian.
Ratsastuksesta ja Hilmasta voisin kuitenkin sanoa jotain vielä, en tiedä mistä eilen tuuli, mutta huhhuh! Tamma tosiaankin kävi kierroksilla.. sillä on ollut varmaan vähän liiankin rentoo, kun oli niin paljon purkamatonta energiaa. Pitkästä aikaa tuli fiilis siitä, että ei herranjumala täältähän voi vaikka tippua! Hilma tosiaan veteli vähän mullilaukkaa ja yhdessä vaiheessa otti jotain kohtausta ja alkoi vaan hyppiä paikallaan? Minä en ainakaan keksi sille mitään muuta järkevää selitystä kuin sen, että sillä oli oikeasti vaan liikaa energiaa ja osittain sille pukittelulle saattaa löytyä syytä myös takajalan pinteleistä... Hilmaa ahdistaa toisinaan todella paljon kaikki takajalan suojat, joskus ennenkin se on pukitellut takajalan pinteleiden tai putsien takia, eikä sillä voi pitää edes kuljetussuojia takajaloissa tämän takia. neiti.
No riehuminen kuitenkin loppui mun onneks jossain vaiheessa, ehkä siihen kun Hilma tajus että ei hitto eihän se edes tipu (vaikka ei kaukana ollutkaan jos olisi vielä sekuntejakin pidempään jatkanut). Hypyt sujui ihan hyvin aina kun hilma malttoi, pari kertaa se lähti kiirehtimään ja kun siitä huolimatta odotin paikan lähemmäs se teki niin isoja ja pitkiä hyppyjä että vetäs pari kertaa puomin etujaloilla mennessään.
Kaikesta huolimatta Hilma toimi ihan hyvinkin ja jäi silti ihan kiva fiilis, joka päivä ei voikkaan onnistua täydellisesti ja todennäköisesti ja toivon mukaan Hilma on esimerkiksi tänään paljon kivempi kun eilen on saanut riekkua, mutta palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti