perjantai 5. heinäkuuta 2013

119. Kouluilua

IMG_7644 IMG_7647 IMG_7648 IMG_7651 IMG_7652 IMG_7653 IMG_7654 IMG_7657 IMG_7677 IMG_7687 IMG_7689

Torstaina meillä oli tosi pitkästä aikaa koulutunti, jossa sainkin heti ekana yllättyä siitä, ettei mun kunto ollutkaan niin huono kun luulin! Ja sain muutamia hyviä ohjeita, minkä avulla varmasti taas hetken homma pelittää paremmin kouluratatsastuksessakin. Neuvoja sain mm. siitä miten saan hilman polkemaan paremmin takasillaan ravissa ja laukassa, ja onhan tuota tosiaan paljon helpompi työstää kun joku muu kertoo kerrankin valmiiksi mitä pitää tehdä, eikä tarvitse vain itse pähkäillä miten saataisiin homma toimimaan paremmin, silloin kun se ei ota toimiakseen.
Tuota istuntaani en kyllä kommentoisi mitenkään, pitää sitäkin ehkä lähteä taas vaihtelun vuoksi korjaamaan vähän ja vähän enemmänkin...
Ja tosiaan nuo kuvat eivät ole tuosta valmennuksesta, vaan tänään otettuja kun innostuin ja päätin jatkaa tuota kouluilua heti seuraavana päivänä:D. (minäkin pukeudun sentään valmennuksiin vähän siveliäämmin)

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä että millä tallilla Hilma asustaa? Itsellä olisi tallipaikka hakusessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan sakun tallilla, mutta tallipaikka asioista minä en uskalla mennä sanomaan tällähetkellä yhtään mitään: D! kannattaa varmasti olla suoraan tallinomistajiin yhteyksissä ettei tule vääriä teitoja :)

      Poista