tiistai 9. heinäkuuta 2013

120. Rautalammin aluekisatNyt pikapäivitystä vielä kun muistin viimetipassa ennenkun pitää oikeasti mennä nukkumaan, ja sitten kun en pääsekkään viikkoon koneelle:D.

Rautalammilla siis mentiin 90 ja 100 luokat. 90cm oli tyyliarvostelu, joka ei tälläkertaa ollut ihan meidän juttu. Niistä asioista oli pöytäkirjaan laitettu mitä pitäisikin parantaa.. isoimpana asiana varmasti se tasaisuus. Mä en oo oikein koskaan omistanut taitoa ratsastaa rataa samassa temmossa, vaan aina tulee jotenkin hetkiä kun mennään kovempaa ja hiljempaa, no kai sitä joskus oppii?
Metrissä aloin sählätä 3 esteestä alkaen ihan hirveesti liikaa ite.. Kielto tuli yksinkertaisesti sen takia että jäin vaan matkustamaan, vaikka ratsastaakkin olisi voinut. Kuitenkin, sen jälkeen kun päästiin kakkosen yli aloitin itse jonkun tolkuttoman sähläämisen... kun linjalta selvittiin yritin vaan rauhoittaa tilanteen ja ratsastaa edes seuraavan esteen siististi, sarjalle jäin ottamaan askeleita liikaa pois ja 2 viimeistä estettä meni taas omalla painollaan kun rauhoitin omaa säätämistäni, heppaa kuitenkin hoiti homman hienosti vaikka kävi kyllä 4 estettä lähestyessäkin mielessä, että nyt tulee ihan varmana kielto tai puomi tippuu, niin huonosti sen itse siihen toin!
No jokatapauksessa, jos ei muuta niin yhtä kokemusta rikkaampana ja ensikertaan taas viisaampina menossa! kisakuvia en nyt valitettavasti kerkeä enää lataamaan blogiin erikseen :/.

Ja siis tosiaan lähden huomenna rippileirille isoseksi, joten blogille pientä taukoa, joka tuskin näkyy edes kun muutenkaan en järin aktiivinen ole ollut postailemaan..
siihen asti siis moikka kaikille :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti